2777
2789

سلام دوستای گلم

لطفا هر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بهم اینجا بگه

میخواستم بدونم تو مشهد کجا میتونم لباس نوزاد و کودک با جنس و کیفیت عالی پیدا کنم؟  مرسیییی

جنس خوب ولی گرون طبقه پایین فردوسی یک کلا نوزادی و کودک

هفده شهریور فکرکنم پاساژ حریر هست اسمش کلا نوزادی و کودک

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

جنس خوب ولی گرون طبقه پایین فردوسی یک کلا نوزادی و کودکهفده شهریور فکرکنم پاساژ حریر هست اسمش کلا نو ...

ممنون گلم

پاساژ فردوسی ۲ یا یک؟

چقدر از حرم فاصله داره؟ مترو یا اتوبوسی هست که بشه رفت؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلمپاساژ فردوسی ۲ یا یک؟چقدر از حرم فاصله داره؟ مترو یا اتوبوسی هست که بشه رفت؟

ببین عزیزم یک هست بازم الان دقیق حضور ذهن ندارم شما بری هردو بازار دقیقا کنار هم هستن به هم چسبیدن.

فاصله از حرم زیاد نیست

مترو فاصله اش زیاده‌.

اتوبوس هم بلد نیستم ولی بزن برنامه نشان روی ایستگاه های نزدیک به بازار فردوسی بزنی خط اتوبوس های که کنار بازار نگه‌می‌داره رو میگه.

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

پاساژ فردوسی یک و دو نزدیک همن؟ یا خیلی دورن از هم؟ اولین باره میخوام برم این پاساژها اطلاع ندارم از ...

دقیقا کنارهمن به هم چسبیدن.

روبه روشون هم پارک بازار هست که اونم برای خرید خوبه.