2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پسره به دکتر بگه رکتال رو هم معاینه کنید بله معاینه میکنن و قابل تشخیصه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
حق پسری که درخواست نامه داره همینه

آها وقتی دخترایی داریم که نگرانن از عقب لو‌نرن فکر نمیکنی منطقه که پسرم درخواست نامه بکنه 

ضمنا نامه گرفتن و مشاوره در مورد نوع پرده از دکتر زنان به نفع خود دختر هست بره بهتره که دهن همه رو برنده اینجا ایرانه دیگه داشتن رابطه قبل ازدواج برای هر دو جنس بده پسری که نامه بخواد حتما خودش هم کاری نکرده که میخواد دختر هم باکره باشه 

در مورد معاینه هم وقتی از پشت رابطه طرف داشته خود پسر هم متوجه میشه وقتی بخواد رابطه داشته باشه با طرف دیگه دکتر لازم نیست بگه 

ممنون

هیچ فرقی نداره آناتومی بدن زن جوریه که بخوان معاینه بکارت کنن اون قسمت هم تو دیدشون هست و اگه چندین بار رابطه داشته باشه عضله اون ناحیه انسجام کسی که تا حالا نداشته رو نداره و کاملا نشخصه.

اما دکتر کاری که ازش خواستن رو میکنه. بکارت رو میخوان اونم بهشون جواب بکارت رو میده. مگر بد جنس باشه بخواد آبرو دختر رو ببره .

.