2777
2789

ی پسریه هم محلیمونه چند بار خاستگاری کرده باهاش در ارتباطم دوباره مامانش فرستاد برا خاستگاری گفت ک میخام ی جوابی ازتون بشنوم لااقل خانواده هامون بدونن در ارتباطیم فعلا نامزد این چیزا نمی‌کنیم تا من کارام اوکی بشه 

نمی‌دونم چیکار کنیم آخه سنمون ی خورده کمه میترسم نمی‌دونم واقعا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندساله؟

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
اون 20 من 18

اگ حرف گوش میدی ابدا ابدا ابدا اینکارو نکن برو دنبال زندگی و درس و مهارت و تجربه،زندگی خیلی بالاپایین داره و هم تو و هم اون پسرخییییییلی سنش کمه و مردا تا۳۵سالگی به هیچ عنوان ب هیچ عنوان به هیچ عنوان ثبات عاطفی و مالی نخواهند داشت هرکیم هرچی گفت یا استثناس یا چرت میگه.

یادت باشه حرفام.

از سنمون میترسم بعدا ب مشکل بخوریم یا اصلا موقعیت های بهتری گیرم بیاد یاعم اصلا نیاد نمی‌دونم

سنت چنده.خوب منم دارم میگم نامزد بمونین فقط خانواده هاتون بدونن تا از هم شناخت پیدا کتین .اگه واقعا پسر خوبیه خانواده درستی داره معطل نکن 

نگران اینم ک از این بهتر گیرم نیاد موندم توش اصلا

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ببین چون سنت کمه اینطوری فکرمیکنی این رابطه ها این احساسات و ازاین خل بازیا اونقد قراره برات از طرف انواع پسرا و مردا پیش بیاد که اووووووههههههه برات عادی میشه منم تو سن تو اینطوری فکرمیکردم.

براهمین میخندم ببخشید.