2777
2789
عنوان

شوهر هول

178 بازدید | 14 پست

تو خیابون خانوما سوال میکنن مثلا از راننده تاکسی 

شوهرم سریع جواب میده

به طور خیلی ضایع خانومارو نگاه میکنه 

دعوا کردم و جواب نداد و حتی گفت چشای خودمه و زن نگرفتم ک نگاه نکنم و داد زد سرم

جلو بقیه خانوما چه غریبه چه فامیل با من بدرفتار میکنه و با اونا میخنده 

از اندام خالم و مامانم و زن دایی و...تعریف میکنه

جدیدا یه همسایه اومده رو به رو مون و کل ساختمون ازشون ناراحتن چون خانوما با لباس های بد میان تو تراس 

شوهرم اول از سرکار میاد اونجا رو نگاه میکنه 

باید چی بگم ب شوهرم یا چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس پسر منم همین بود خدا شاهده اصلااا عوض نشد و من الان چند روزه کات کردم ... و تازه بهم میگفت ک ابرومو بردی فقط بخاطر اینکه ب ی پیرزن عوضی ک مدام میرفته دایرکتش گفتم ک دوس دخترشم 🤣🤣🤣

دوس پسر منم همین بود خدا شاهده اصلااا عوض نشد و من الان چند روزه کات کردم ... و تازه بهم میگفت ک ابر ...

عوض نمیشن 

منم اگه دوران اشنایی بود حتما کات میکردم 

عوض نمیشن منم اگه دوران اشنایی بود حتما کات میکردم

خدا شاهده من سکته کردم الانم حالم زیاد رو ب راه نیست ولی میگم بدرک اون فارس بود اهل بجنورد ولی ی هرزه ب تمام معنا بود ک خودشو پاک و مقدس میدونست ولی با همه لاس میزد

ببین این طرز حرف زدنش با زناییه ک فالو کرده و خیلی اتفاقی اینو دیدم طرف استوریش کرده بود میگفت چیزی ...

اگه میتونی کلا نرو سمتش 

واقعا عوض نمیشه 

میگن همه پسرا نگاه میکنن ولی پسرا ساده بد نگاه میکنن

اگه میتونی کلا نرو سمتش واقعا عوض نمیشه میگن همه پسرا نگاه میکنن ولی پسرا ساده بد نگاه میکنن

سعی خودمو میکنم ولی واقعا نامرد بود چون خودش اومد تو زندگیم و خوش گفت هیچ کسیو مث تو نمیتونم پیدا کنم من از تو خیلی چیزا یاد گرفتم ک تو هیچ زنی ندیدم خدایی من خیلی ساده و صادق بودم اوج بیشرفیه اینکارو با من کرد...دلم خیلی گرفته خدایی ...

ولی خودمم همین تصمیمو دارم بدرک مطمئنم تهش ی زن هرزه نسیبش میشه