2777
2789
عنوان

بارداری و مهمان

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 38 پست
از نظر مالی هم تو فشاریم نمیخوام بدونن ولی هی خواهرم اصرارررر

وای خواهر آدم درک نکنه آدم رو خیلی سخته.

بهش جدی بگو که نگران بچه ای و این دو ماهم بذار بگذره بعد به سلامتی نی نی دنیا بیاد همتون رو دعوت میکنم.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منم همین مشکلو دارم خودشون خودشونو دعوت کردن منم استراحت مطلق🤦🏻‍♀️

خیلی سخته من زانو هام کمرم درد میکنه هرروز دست درد دارم توان آشپزی ندارم نمیتونم جارو گردگیری کنم شوهرم کمکم همش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خواهر آدم درک نکنه آدم رو خیلی سخته.بهش جدی بگو که نگران بچه ای و این دو ماهم بذار بگذره بعد به ...

میگه پیشنهاد دادم ولی پیشنهاد نبود اصرار بود همش.اللنم ازم ناراحتن میدونم ولی چکار کنم

خیلی سخته من زانو هام کمرم درد میکنه هرروز دست درد دارم توان آشپزی ندارم نمیتونم جارو گردگیری کنم شو ...

عزیزم رک بگو نمیتونمممم

منم میخاستم بگم بعد شوهرم گفت از بیرون میگیرم بیان و برن که بعد حرفی نزنن

منم ویار شدیددددد دارم اب میخورم گلاب به روتون بالا میارم

عزیزم رک بگو نمیتونمممممنم میخاستم بگم بعد شوهرم گفت از بیرون میگیرم بیان و برن که بعد حرفی نزننمنم ...

اخ اخ میفهمم من بد دلم شدم ببخشید کسی بیاد خونم بره سرویس بهداشتی بالا میارم.رک گفتم حرفامو کاش بفهمن

اخ اخ میفهمم من بد دلم شدم ببخشید کسی بیاد خونم بره سرویس بهداشتی بالا میارم.رک گفتم حرفامو کاش بفهم ...

خدا کنه درکت کنن☹️

بخدا من یه هفته‌ اس فهمیدم باردارم

متأسفانه دور فهمیدم و تو ماه چهارمم تقریبا امروز دکتر استراحت مطلق داده بهم بخاطر اوضاعم

از همون روزیی هم که فهمیدم رو حیه ام بخاطر استرس داغونه

شوهرم بنده خدا از کار و زندگی افتاده خواهرشوهرامم میبینن اما بازم گفتن میایم

میگه پیشنهاد دادم ولی پیشنهاد نبود اصرار بود همش.اللنم ازم ناراحتن میدونم ولی چکار کنم

عیبی نداره مهم نباشه.

چند وقت بعد یادشون میره 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خدا کنه درکت کنن☹️بخدا من یه هفته‌ اس فهمیدم باردارممتأسفانه دور فهمیدم و تو ماه چهارمم تقریبا امروز ...

چقدر بی درک .استراحت کن جون خودت و بچت واجب تر گلم فقط بخواب