2777
2789

این آهنگ ناصر زینعلی حال این روزهای منه .حال همه کسایی که برای حفظ زندگیشون تلاش کردند و آخرش نشد همینه؟هر کاری می کنم دلم آروم نمی گیره منم دلم یک شریک خوب می خواد .حقم نبود این همه سختی .روزهای آخر ماه رمضان اگه لحظاتی با خدای خداتون عاشقانه حرف زدید من هم دعا کنید .راهکاری هم برای آرامش دلم دارید بهم بگید .

چیزی به اسم شریک خوب وجود نداره

تنها راه اینه خودمون بهتر بشیم و تبدیل بشیم به اون ادمی که دلمون میخواد باهاش وارد رابطه بشیم

اینطوری با هرکسی دمخور نمیشیم و بهترین انتخاب رو میکنیم

خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱

چیزی به اسم شریک خوب وجود ندارهتنها راه اینه خودمون بهتر بشیم و تبدیل بشیم به اون ادمی که دلمون میخو ...

با هر کسی دمخور نشدم دلیل تنهاییم همینه .۴ ساله جدا شدم ولی تنهایی رو ترجیح دادم به بودن با آدم اشتباه .چون طعمشو چشیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با هر کسی دمخور نشدم دلیل تنهاییم همینه .۴ ساله جدا شدم ولی تنهایی رو ترجیح دادم به بودن با آدم اشتب ...

منم ۳ ساله جدا شدم و هنوز وارد رابطه نشدم 

از سر کار که میام دوست دارم یکی باشه که منتظرم مونپه باشه اما خونه خالیه..

ولی هنوز نتونستم کسی رو پیدا کنم که با خیال راحت قلبمو بدم بهش و عشقمو نثارش کنم..

مساله اینه طاقت دوباره شکستن نداریم

مسئله اینجاست صبر جواب نداده.یا شاید بهتره بگم دیگه خسته شدم از،صبر

میفهمم..

یه مساله ای تا وقتی ذوقش هست باید حل بشه

خودم فکر میکنم این ذوق داشتن یه نفر تو زندگیم تا کی حرارتش باقی میمونه..؟

اگه کسی رو پیدا نکنم چی؟

درسته کسی از تنهایی نمرده ولی همیشه فکر میکنم اون احساس آرامش تقسیم کردن لحظه لحظه زندگیم با یه نفر نکنه بی فروغ بشه