سبزسبززم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 2181 عنوان کیا از نماز شب 36 بازدید | 3 پست حاجت گرفتن؟ 1404/01/09 | 02:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 46995 من نماز شبو همینطوری خوندم ن برای حاجتی ولی بهترینه کلی آرامش آسایش نصیبت میشه رزق و روزی داری هر لحظه هر ثانیه هیچ وقت کارت ب گره نمیخوره از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
سبزسبززم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 2181 من نماز شبو همینطوری خوندم ن برای حاجتی ولی بهترینه کلی آرامش آسایش نصیبت میشه رزق و روزی داری هر لح ... ممنون عزیزم،ان شاالله خدا نگاهی به دلم بکنه
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 46995 ممنون عزیزم،ان شاالله خدا نگاهی به دلم بکنه تو بخون معطن باش نگاه ویژه میکنه بهت از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖