2777
2789
میخواستم بدونم چه مدت گذشته و رضایت دارید

۲ سال 

من چون با عشق ازدواج کردم و تمام و کمال انتخاب خودم بوده هزار سال هم بگذره راضیم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲ سال من چون با عشق ازدواج کردم و تمام و کمال انتخاب خودم بوده هزار سال هم بگذره راضیم

خداروشکر 

پس یعنی از نظر اعتقادی و کلا هر چیزی اختلاف زیادی ندارید درسته؟

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

خداروشکر پس یعنی از نظر اعتقادی و کلا هر چیزی اختلاف زیادی ندارید درسته؟

اصلا اختلاف سنیمون حس نمیشه

و همچنین تو ۹۵ درصد موضوعات و مسائل باهم  تفاهم داریم 

شوهرم خیلی خوش اخلاق و با درکه 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

اره خب همه چی توی سن خلاصه نمیشه ولی همین اختلاف سنی هم باعث اختلافات عقاید و فرهنگی و اخلاقی زیادی ...

اره منم از همینش میترسیدم

ولی با اینکه خیلی عاقل و فهمیده هست اما به چهرش و اخلاقاش اصلا نمیخوره سنش بالا باشه

اصلا اختلاف سنیمون حس نمیشهو همچنین تو ۹۵ درصد موضوعات و مسائل باهم تفاهم داریم شوهرم خیلی خوش اخلا ...

ماشاءالله عشقتون پایدار عزیزم😍

مرسی از راهنماییت 

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

اره منم از همینش میترسیدمولی با اینکه خیلی عاقل و فهمیده هست اما به چهرش و اخلاقاش اصلا نمیخوره سنش ...

چهرش ملاک نیست برای این قضیه اخلاق هم توی یمدت کوتاه اصلا نمیشه بهش پی برد بنظرم خیلی راجبش فکر کن 

چهرش ملاک نیست برای این قضیه اخلاق هم توی یمدت کوتاه اصلا نمیشه بهش پی برد بنظرم خیلی راجبش فکر کن

خب وقتی حرف ۱۲ ۱۳ سال اختلاف سنی میشه

هرکسی ذهنش میره سمت ادمای پیر و مسن تر..