2777
2789

اعتقادی ندارم  ولی یکی از آشناها می‌گفت چرا هروقت زن داشت می‌ره شهرشون اتفاقا بدی میفته براتون 

سه روز پیش رفته .امروز گربمون دستش شکست ،نامزدم تصادف کرد ،مامانم حالش بد شد ، خواهرم کات کرد :/

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی طفلی گربت چی شد حالا؟ عملش کردن؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اگه میگفتی میاد خونمون اینجوری میشه شاید

ولی اینکه میره ی جایی ک اصلا ب شما مربوط نیس نه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

آجی اینی ک شما گفتی دعا طلسمش کار حضرت سلیمانه🤣دعا نیست که بمب اتمه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
اگه میگفتی میاد خونمون اینجوری میشه شایدولی اینکه میره ی جایی ک اصلا ب شما مربوط نیس نه

مثلا می‌ره دعا تمدید می‌کنه 😂 چ بدونم اعتقادی ندارم خودم ب این چیزا

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
آجی اینی ک شما گفتی دعا طلسمش کار حضرت سلیمانه🤣دعا نیست که بمب اتمه

😂

اونی ک این توهمات رو تو مغز شما کرده حتما دوست داره روابط بین شما رو به هم بزنه واقعا چرا اینقدر کود ...

قطع ارتباطیم