2777
2789
عنوان

اگه یکی تو خیابون

311 بازدید | 17 پست

مزاحمتون بشه یا بهتون متلک بندازه یا خفتتون کنه شوهر خوشگلتون میتونه ازتون دفاع کنه ؟ 

نه چون بچه خوشگلا نمیدونن غیرت یعنی چی فقط ب فکر کروات و ادکلن و کرم ضد افتابن 

برا همین میگم حتی اگه شده برید کار کنید خرج زشت ترین خاستگارتون رو بدید ازش جهیزیه هم نخاید تا خوشبختتون کنه بتونید بهش تکیه کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسری ک فیسه و هیکل خوبی داره ب خودش میرسه عطر و ادکلن میزنه ک بو سگ نده پرنسس نیس 

صرفا آدمیه ک ب خودش میرسه و دلیلی نمیشه ک غیرت نداشته یا کار نکنه 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

چشم 🫥🫥🫥

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

آره میرم مث سگ کار میکنم خرج یه مرد سیبیل کلفت زشت رو میدم مهم اینه غیرت داشته باشه😑

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

😂😂😂شوهر من خوشگل پولم داره نمیخواد من کار کنم لازم باشه دفاع سهل هرکاری میکنه حالا برو گریه کن عزیز

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید