2777
2789
عنوان

تو رو خدا کسی چیزی می‌دونه بگه

309 بازدید | 14 پست

سلام من روز موعد رفتم آزمایش بارداری دادم گفتن بتا ۱۷هست مشکوکه چند روز دیگه بیا دوباره رفتم سه روز بعد گفتن رفته بالا ۶۳ بتا آیا الان باردارم یا نه یا چی یا بارداری شیمیایی  آیا بتا کم رفته بالا یا من حساسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سونوگرافی نرفتی عزیزم ؟هنوز تازه عقب انداختی؟چند روزه عجله نکن بزار یه هفته حد اقل بگذره بی بی چک هم ...

بی بی چک زدم دو تا خط تیره افتاده کمرنگ هم نیس اما با عدد بتا نگرانم اون روزی ک رفتم بتا شده بود ۶۳ چهار روز عقب انداخته بودم میگن سونوگرافی چون بتا پایینه نشون نمی ده هنوز تو نی نی سایت خوندم موندم الان 

ببين عزيزم صبر كن اگه باردارى شيميايى باشه كه پريود ميشى 

اگرم باردار باشى انشالله استرس نداشته باش اجازه بده بره بالا 

اصلا هى آزمايش دادن درست نيست سيستم انعقادى شما فعال ميشه و در روند لانه گزينى ممكنه اختلال ايجاد كنه 

صبر كن يك هفته بعد بتا رو تكرار كن 

الان سوره ياسين و حجرات بخون 

به پخته ،سيب و گلابى بخور 

نه سردى بخور و نه گرمى 

بچه دوم اما سر دخترم بتام تو ۴هفتگی ۱۰۰۰۰بود

احتمالا دیرتر گرفته 

عجله نکن عزیزم منتظر بمون یه هفته دیگه مجدد آزمایش بده یا برو سونوگرافی خیالت راحت بشه 

آزمایش خیلی وقتا خطا هم داره 

احتمالا دیرتر گرفته عجله نکن عزیزم منتظر بمون یه هفته دیگه مجدد آزمایش بده یا برو سونوگرافی خیالت را ...

خیلی ممنون کلا بچه دوست دارم انگاری بچه اولمه آنقدر دوست دارم چون بچه دار نمی‌شدم چندسال انتظار دخترمو خیلی کشیدم حالا هم که خدا دوباره بهم یکی دیگ بخشیده اما بعضی ها میگفتن بعد سه روز خیلی کم رفته بالا خارج از رحمی یا شیمیایی نباشه ترسیدم باز توهم زده باشم