2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم واسه تولد دوستم با شوق و ذوق پيام فرستادم تو ایتا

ولی اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم 🥲 🥲 من خیییلی ناراحت شدم 

دیگه از اون روز می ترسم تولد کسی رو تبریک بگم

من نمی دونستم تبریک تولد کار بدیه🥲🥲🥲

منم واسه تولد دوستم با شوق و ذوق پيام فرستادم تو ایتاولی اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتو ...

‌ولش کن اونو موجیه😂🫂

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

نمیدونم والا بعدم کامل قطع رابطه کرد 🥲 🥲 🥲 من تا حالا کسي باهام این جور رفتار نکرده بود 🥲 🥲 🥲

دیونه بوده ول کن فکر نکن😂😐

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

من دوست ندارماگه برای کسی مهم باشم لازم نیست خودم اعلام کنم اون کس خودش بهم تبریک میگه

شما اگه به یه نفر با ذوق و شوق پیام تبریک تولد دادین ولی اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم ناراحت میشین فقط هم قصد تون تبریک باشه نه هدیه بردن 🥲