2777
2789

بچه ها  . ی ماه پیش میخاستیم ماشینو بفروشیم طلای اب شده بخریم. ترسیدیم ک نکنه ریزش کنه و کلی استرس. الان دگ همسرم میگ بزار بفروشیم بعد عید بالاترم میره.  من باز میترسم همینم از دست بدیم.  میتونیم یک سال بدون ماشین بمونیما. فقط از ریزش میترسم.  بنظرتون بفروشیم یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا رو هروقت بخری سوده خصوصا الان که نجومی داره میره بالا یه سال دیگه بفروشی که نور علی نوره ریزش کجا بود خواهر هنوز میگن تا ده تومنم میره بالا 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

از اینکه واجبات زندگی رو بفروشیم‌و طلا بخریم حس خوب نمیگیریم

به احتمال زیاد طلا میره بالا ولی اخه چه کاریه ادم خونه و ماشین بفروشه طلا بخره که معلوم نیست چی میشه

خودم ترجیح میدم پس اندازمو طلا بخرم فقط

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

من نمیدونم سکه شده نزدیک صد میلیون یعنی صد میلیون رو میشکنه میره بالا؟ البته بعیدم نیس همین سه چهار ماه پیش بود گفتم ۵۰ میلیون رو نمیشکنه بره بالا🤦‍♀️

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

معلومه ک نه

ادم طلا میخره باهاش به راحتی برسه بتونه خونه ماشین بگیره

شما 1 سال خودتون حیرون کنید تو سرما تو گرما ک طلا بخرین

چ کاریه...

من پارسال فروختم ماشین خریدم تازه برای خودم ن ماشین خانواده

از اینکه واجبات زندگی رو بفروشیم‌و طلا بخریم حس خوب نمیگیریمبه احتمال زیاد طلا میره بالا ولی اخه چه ...

ار خب. ولی هیچ کمکی نداریم. واسه اینده بچه ها همسرم هرکاری میکنه.  میگ. من سختی کشیدم نمیخام بچه هامم بکشن

ببخشید راه شما زن و شوهر اشتباهه.  همینطوری هم زندگی سخت و مشکل هست، شنا می خواهید از دل هیچی، یه سودی به دست بیارید، فشار روحی برای خودتون بیشتر کردید.

بیخیال اینکارها با دست خالی بشید. حداقل راحت تر زندگی کنید.