2777
2789

واقعا خسته ام از دوست داشتن ادمی ک علاقه ای بهم نداره

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓

چرا همچین فکری می‌کنی که دوستت نداره؟

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش نامه بنویس خدا رو چه دیدی شاید به دستش رسید 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
تاالان چند بار خیانت کرده

پس چرا ادامه میدی ؟ 

این آدم ارزش نداره که بخاطرش اذیت بشی عزیزم ....

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

براش نامه بنویس خدا رو چه دیدی شاید به دستش رسید

خیلی خسته ام انقد از همه خواستم بده بمن این ادمو حالا ک نمیدن کمکم کنن فراموشش کنم

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓

پس چرا ادامه میدی ؟ این آدم ارزش نداره که بخاطرش اذیت بشی عزیزم ....

ببین وقتی نیست به طرز عجیبی حالم بده نمیدونم عجیبه برام 

ببین وقتی نیست به طرز عجیبی حالم بده نمیدونم عجیبه برام

عزیزم بالاتر پستت رو خوندم واقعا همش دعا و اصرار می‌کنی که بهش برسی ؟ به آدمی که تنوع طلب هست و خیانتکاره؟ 

خب معلومه امام زمان راضی نمیشه که تو به همچین آدمی برسی ....

می‌دونم عشق چیه خودم چشیدم ...

چه شب های که گریه کردم بخاطرش ...

اونم دوستم نداشت ولی با این وجود ولم نمی‌کرد و خودم جدا شدم ...

رفتم پیش روانشناس که شش ماه طول کشید تا خوب بشم ...

پیشنهاد بهت میکنم الان به فکر خودت باش ... به خیانت هاش فکر کن قطعا همین باعث میشه کم کم حست نسبت بهش کم بشه .....

شرایط جور کن فراموشش کنی و با روانشناس صحبت کن 

کاری نداره بشین و امام زمان و صدا کن میاد کنارت برا شنیدن حرفات باهاش هر درد و دلی داری بگو هرچی تو دلته و بگو کمکت کنه بگو دلت و اماده محبتش کنه تا ارامش پیدا کنی من خواهر ندارم ولی الان خداروشکر میکنم که ندارم چون اگر میداشتم شاید دیگه تنهایی نمیکشیدم که برم سراغ امام زمان و باهاش اشنا بشم چند ساله بهترین رفیق و همدمم امام زمان و عجیب تو زندگی دلم گرم و ارومم و تتو اوج سختی ارامش دارم چون ایمان دارم پشت و پناه دارو و پدری دارم که کل عالم تو دستاشه و محبوب ترین بنده خداست و وقتی خواستم‌ و به ایشون بگم محاله ایشون برام دعا کنه و خدا دعاش و نپذیره 

عزیزم بالاتر پستت رو خوندم واقعا همش دعا و اصرار می‌کنی که بهش برسی ؟ به آدمی که تنوع طلب هست و خیان ...

میگم ک قبلا ارزوم بود

الان ارزومه فراموشش کنم اخه دو سه سال باهم بودیم ک ۷ سال

واقعا روانشناس موثره؟