2777
2789

مثلاً حواهرشوهرام و جاریم اگه کوچکترین چیزی بخرم کلاس میزارن مثلاً خواهر شوهرم رفت طلا خرید یعنی خودش کشت از بس تو چشممون فرو کرد یا جاریم یه لباس بخره زرتی میاره ازش تعریف می‌کنه ولی من نمی‌دونم چرا نمیتونم از این عقده بازیا در بیارم در عوض چیزی بخرم پنهونش میکنم  سعی میکنم کسی نفهمه

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

منم دوست دارم از هرچی دارم کلاس بزارم ولی اصلا دوست ندارم خودنمایی کنم یا تو چشم یکی فرو کنم در عوض پنهون میکنم میگم شاید یکی دلش بخواد نتونع بخره گناهه

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا پنهون کنی عزیزم 

تو زندگیت هر چی دوست داری ، تلاش کن بهش برسی 

مهم نباشه کی چی میگه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چرا پنهون کنی عزیزم تو زندگیت هر چی دوست داری ، تلاش کن بهش برسی مهم نباشه کی چی میگه

راستش بیشتر از چشم‌زخم میترسم چون خیلی حسودن  

راستش بیشتر از چشم‌زخم میترسم چون خیلی حسودن

داری برا خودت دلیل میتراشی 

ی بار میگی میترسم کسی ببینه دلش بخواد 

یه جا میگی  از چشم زخم میترسم 

یه جا میگی منم دوست دارم از هرچی دارم کلاس بزارم ولی اصلا دوست ندارم خودنمایی کنم یا تو چشم یکی فرو کنم  .

ببین احساست درک میکنم دوست داری مثه اونا باشی و از چیزی ک داری لذتشو ببری ، ولی  باید ها و نباید هات ، نمیذاره شبیه اونا رفتار کنی ....

کاری به اونا و کارها و حرفاشون نداشته باش ، 

اون رفتاری تو خودت تثبیت کن که دلت باهاش خوشه ... قبولش داری 

تو زندگیت هر چی دلت میخواد اولویت بندی کن و سعی کن بهشون برسی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر