خانمخونم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2070 عنوان یهویی دلم گرفت انگار حس غریبی دارم🥺 37 بازدید | 3 پست امروز بعد مدتها رفتیم بیرون یه چرخ بخورم خانواده ها داشتن مسافرت میرفتم میزدن میرقصیدن آزاد شاد یهو بغض کردم تا الان حالم بده رفتم زیر پتو وناراحتم نمیدونم چرا دلم گرفت🥺 آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 1404/01/08 | 20:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_خوشخنده عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 12562 زندگی تلخی داشتم منم پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
فلفل_دلمه_سبز عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 42016 منم دوتا از خواهرم گند زدن به اعصابم کارشون بی جواب نمیذارم عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
خانمخونم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2070 زندگی تلخی داشتم منم دقیقاااا دیگه هیچی منو شاد نمیکنه آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏
خانمخونم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2070 منم دوتا از خواهرم گند زدن به اعصابم کارشون بی جواب نمیذارم چیکار کردن ؟؟؟ آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏