2777
2789
عنوان

این زن و شوهرا هم خیلی عجیبن

306 بازدید | 16 پست

مرده و زنده ی همو به فحش میبندن

5 دقیقه بعد میای میبینی نشستن دارن با همدیگه چایی میخورن!

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینطوریه واقعاً 😂😂😂

انگار نه انگار همه ی کس و کار همدیگه رو قاطی هم کردن!!!

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

دقیقا همسایه ما

ده دقیقه قبلش مثل سگ و گربه هستن کلی دعوا و شیشه شکستن

بعدش زنه از پشت در به آقاهه میگه جوادکم😶

اسم همسرش جواد هست

واین مساله هفته ای یکی دوبار تکرار میشه

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
دقیقا همسایه ماده دقیقه قبلش مثل سگ و گربه هستن کلی دعوا و شیشه شکستنبعدش زنه از پشت در به آقاهه میگ ...

وااای لعنتی جوادکم  

عزیزم اینجام همین ادمایین که اطرافتناز مریخ که نیومدیمبعد خودتم اینجایی

ولی اطرافم اصلا ندیدم فحش بدن 

حتی در اوج دعوا و خشم 

متاسفانه بله خودم هم اینجا هستم و این رفتارای بی ادبانه را می بینم 

البته من  سعی میکنم با کاربرایی که تیپ ناسزا دادن دارن همکلام نشم

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱