2777
2789
عنوان

کمککک

330 بازدید | 22 پست

آقا من زخمه معده دارم از صبح پدرم رو در آورده بیمارستانم رفتم خوب نشدم

دو سه بارمم بالا اوردم لخته خون بود همش ، بالا اوردنه عادیه همیشه اینجوری شمااا یه چیزییی بگین من بخورم آروم شه فقط

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بعداز بهتر شدنت،حتما ناشتا خرما بخور،مشت مشت،اما بصورت فرد،خرما میکروب معده رو میکشه،غصه و حرص نخور ...

تا یه ذره عصبی میشم وضعم همینه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خون بالا آوردن که اصلا طبیعی نیست. فکر نکنم با درمان خانگی درست بشه... شما رو باید بستری می کردن..‌ آندوسکوپی باید بشید..‌چطور بیمارستانی بوده که با این وضع شما رو فرستاده خونه...‌

بله دلیلش کاملا عصبیه...

به نظرم به یه پزشک حاذق مراجعه کنید 

اگر تهرانید دکتر فرهاد زمانی و دکتر مژگان فروتن خوبن.

مخصوصا اولی 

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
خون بالا آوردن که اصلا طبیعی نیست. فکر نکنم با درمان خانگی درست بشه... شما رو باید بستری می کردن..‌ ...

من چن ساله عصبی ک میشم وضعم همینه بالا میارم لخته خون همش 

هزار تا دکتر عوض کردم باز همینه میگن عصبیه عصبی نشو🥲💔

من سالهاس بیماری های گوارشی متعدد داشتم از بچگی اط سال ۹۸ به بعد حادتر شد  ۴ بارم بیمارستان بستری شدم...خالت تهوع و رفلاکس شدید و... با بستری شدن چند روزه خیلی اوضاعم بهتر میشد... هرچند بیماری گوارشی درمانش طولانیه ولی حداقل توی بیمارستان مسکنی چیزی میدن حال آدم بهتر میشه..‌

واقعا از ته قلبم نگرانتون شدم چون خودم درد زیاد کشیدم..‌ خواهش می کنم جدی بگیرید تا خدایی نکرده به مری آسیبی نرسه...

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
من سالهاس بیماری های گوارشی متعدد داشتم از بچگی اط سال ۹۸ به بعد حادتر شد ۴ بارم بیمارستان بستری شد ...

به اندازه تک تک موهای سرم بستری شدم باز ک میام خونه وضع همینه

چش عزیزم حتما فردا میرم دکتر باز🥲

من چن ساله عصبی ک میشم وضعم همینه بالا میارم لخته خون همش هزار تا دکتر عوض کردم باز همینه میگن عصبیه ...

ان شاءالله که همیشه سلامت باشید.

اگر از پزشکی مدرن نتیجه نگرفتید مثل من برید سراغ درمان سنتی..‌ اخیرا تحت درمان یه پزشک طب سنتی اینترنتی هستم که یه کم وضع معده ام بهتر شده 

پزشک های ممعروف زیادی رفتم که حتی در برنامه تلویزیونی هم میان ولی خیلی افاقه نکزد این آخریه ولی خوب بود.

اگر خواستید اسمشو بگم شما هم بهش مراجعه کنید. اینترنتیه و خیییلی هم زود جواب میده داروهاشم اصلا گرون و سخت نیست... کلی هم ویس میده و توضیح میده

من قبلا پیش یه دکتر خیییلی معروف رفتم اول اینکه هر دو هفته نزدیک دو تومن دارو و اعمال یداویش میشد ...۴رماه تحت نظر بودم و هر روز تا شب ۲۰ تا جوشدنده آخر هیچی به هیجی اما این یک صدم اون یکی هم هزینه اش نسد ولی الحمدلله بهتر بود...

دکتر مصطفی عابدی

می تونید اول نظرات کابرا رو بخونید بعد وقت بگیرید

یکی از اپلیکیشن ها ویزیت از طریث واتساپ و ایتا داره یکیش نداره... اونی که داره رو انتخاب کنید تا ویس بده ... تا دو روزم می تونید سوال و جواب ازش کنید...

ان شاءالله که همیشه سلامت باشید.اگر از پزشکی مدرن نتیجه نگرفتید مثل من برید سراغ درمان سنتی..‌ اخیرا ...

وای خدا خیرت بده اسمشو بگو شاید منم خوب شدمم

دیگ خسته شدم ب مرگ خودم راضیم

دکتر مصطفی عابدیمی تونید اول نظرات کابرا رو بخونید بعد وقت بگیریدیکی از اپلیکیشن ها ویزیت از طریث وا ...

مرسی فداتشم🥲

وای خدا خیرت بده اسمشو بگو شاید منم خوب شدممدیگ خسته شدم ب مرگ خودم راضیم

دکتر مصطفی عابدی 

از طریق پذیرش ۲۴ درخواست بدید چون با واتساپ و ایتا هم میشه.

دکتر مصطفی عابدی از طریق پذیرش ۲۴ درخواست بدید چون با واتساپ و ایتا هم میشه.

چشم ممنون

عرق یونجه بخورتلگرام داری ؟ایدی یه دکتر طب سنتی ک از رو زبان میگ مشکلت چیه بعدم رایگان هست

میترسم بدتر شممم