2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرستادم برا حاجت منم اگه دوست داشتين بفرستين

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

منم فرستادم.اگه امکانش هست بپر حمون یه دوش بگیر غسل صبر انجام بده .منو آروم میکنه.

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
منم فرستادم.اگه امکانش هست بپر حمون یه دوش بگیر غسل صبر انجام بده .منو آروم میکنه.

تازه از حموم در اومدم الان از بس داغونم اومدم تو حیاط تو این هوای کثیف و سرد حالم خیلی بده هر چی گریه میکنم تروم نمیشم 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
تازه از حموم در اومدم الان از بس داغونم اومدم تو حیاط تو این هوای کثیف و سرد حالم خیلی بده هر چی گری ...

اگه امکانش هست از مشکلاتت بگو. با این کار سبک میشی.یا بنویس روی کاغذ.بعد پارش کن

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞