2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از حال رفته بچه🥲

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الهی عزیزم بهش غذی گرم بده چون خیلی خیلی خسته الان و جوی نمونده براش جاش گرم باشه کلا نذارزیاد پاشه مراقبت کنی دوست روزه خوب میشه لرزش بخاطر همین سختی زایمانه

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

وای یادم افتاد پسر همسایمون کالبد شکافی میخونه به گربه با سگ پیوند زد بیچاره بچش مرد

بچشون چه شکلی شد بعد

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

حامله بود گربهه بچش مرد الان یه گربه حامله دیگه گرفته پاهاش قطع کرده تونستم برات عکس میگیرم

خو چرااینجوری میکنه کرم داره

|•وتی لە حاڵت بڵێ، وتم:دڵی وێران، سەری حەیران،خەمی شاراوە، لاشەی بێ گیان•|🫠🤎🕊

حامله بود گربهه بچش مرد الان یه گربه حامله دیگه گرفته پاهاش قطع کرده تونستم برات عکس میگیرم

الهی چه دردناک🥺

بااوش بگیر

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀