2777
2789
عنوان

وزن جنین حین تولد

88 بازدید | 21 پست

چقدر امکان داره وزنی که سونو میگه درست باشه؟؟من ۳۸هفته ام وزنشو ۳و۵۰۰ گفت سونوگرافی 

بنظرتون درسته وزنش؟

علائم زامیانم هیچی ندارم فقط ترشحاتم خیلی زیاد شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله  وزن سنو ممکنه با وزن واقعی ۲۰۰ گرم فرق داشته باشه 

من برای هر دو زایمان خودم رفتم بستری شدم تو هفته ۴۱ علایمی هم نداشتم

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
ممنون عزیزم انشالازودتر زایمان کنم دیگه خیلی سخته

انشاالله به سلامتی زایمان میکنی عزیزم

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

من ۴۰ هفته و۵روز طبیعی بودم، وزن بچم توی سونو ۳کیلو ۸۰۰ وموقع دنیا اومدن ۳کیلو ۵۰۰ بود، درد زایمان خودش میاد اگه طبیعی باشی.

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

من ۴۰ هفته و۵روز طبیعی بودم، وزن بچم توی سونو ۳کیلو ۸۰۰ وموقع دنیا اومدن ۳کیلو ۵۰۰ بود، درد زایمان خ ...

خب خداروشکر

من ازوزنش میترسم میترسم تااخرش بمونه زیادبشه زایمانم سخت بشه میخام طبیعی بیارم 

ممنون دوست عزیز

فدات ان شالله زایمان راحت و سلامتی داشته بشای برای منم دعا کن لطفا نی نی مون سالن و سلامت باشه ان شالله

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم