2777
2789
عنوان

کلیدخانه دارشدن👌

199 بازدید | 15 پست

کلیدخانه دارشدن👌

روز۲۷ماه مبارک رمضان

آیه ۱۷سوره تغابن

باوضواین آیه رابنویسیدوبین قرآن بگذاریدان شااله صاحب خانه میشویدواگرهم داریدباز

میخرید.

سوره سی و یک رعد شنیدم برای رزق و روزی خوبی به این صورت که بعد نماز عصر تا اذان مغرب آخرین جمعه ماه رمضون فرصت دارید انجام بدین 

والا کلید خانه دار شدن حمالئ و پول درآوردنه

یا یه ارث تپل بهت برسه

شما این کاری ک گفتی زو بکن ولی کارنکن بشین گوشه ی خونت ببینم میتونی یه آدامس بخری

چه برسه ب خونه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
والا کلید خانه دار شدن حمالئ و پول درآوردنهیا یه ارث تپل بهت برسهشما این کاری ک گفتی زو بکن ولی کارن ...

عزیزم خدا گفته از تو حرکت از من برکت 

من خودم کارمند هستم توکل کردم به خدا ، خدا روزی رسونه خودش می‌رسونه ✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا کلید خانه دار شدن حمالئ و پول درآوردنهیا یه ارث تپل بهت برسهشما این کاری ک گفتی زو بکن ولی کارن ...

خدا اول گفته از تو حرکت از من برکت وقتی توجهی به برکت نداشته باشی این میشه که صب تا شب کار میکنی اما پولت صرف اسایشت نمیشه یا اگ هم بشه ارامش نداری مثلا هی مریضی تو خانواده خرابی خونه یا ماشین یا پولت و دزد میزنه یا امثالهم وقتی به بعضی توصیه های دینی عمل کنی حالا نمدونم این راهکاری ک اسی داده چقد درسته اما اونایی که درسته باعث میشه پولی که در میاری مفید خرج کنی برکت میاد ب مالت 

خدا اول گفته از تو حرکت از من برکت وقتی توجهی به برکت نداشته باشی این میشه که صب تا شب کار میکنی اما ...

درسته من خودم چند سال پشت سر هم برا شغلی که علاقه داشتم زحمت می‌کشیدم حقیقتا نمیشد حتما خیریتی داشت 

بعد چند وقت ی آرزو کردم طبق چیزایی که نی نی سایتها راهنمایی کرده بودن 124 هزار تا صلوات گفتم شد 

اینم گذاشتم شاید برای کسی مفید باشه برا منم دعا کنن 🌷👌🏻

من حرکت میکنم ولی نمیتونم خونه بخرم با ماهی اجاره و  قسط ۱۲۵۰۰ به جز هزینه های زندگی چطور خونه بخرم  ،مگه اینکه یه پول درشت داشته باشم درکنارش وام بگیرم تا یه فسق خونه بتونم بخرم ،البته به شرطی که قسطای دیگه نداشته باشم ،توروخدا طوری حرف نزنین ما به خودمون شک کنیم که کم کاری و توگل نداریم ،اتفاقا بخاطر توکل به بالا سریه که تا الان دووم اوردیم

من حرکت میکنم ولی نمیتونم خونه بخرم با ماهی اجاره و قسط ۱۲۵۰۰ به جز هزینه های زندگی چطور خونه بخرم ...

اگر شما ماهی 12500 قسط میدین بقیه هم همین شرایط و دارن پدر من حقوقش اندازه قسط اجاره خونه شما میشه ، این حرفو اگر من زدم گفتم شاید کسی نیاز داشته باشه از سر شکم سیری قطعا نبوده اگر شما انجام نمیدین بقیه رو از رحمت خدا ناامید نکنید رزق عوض شده روزی دهنده که عوض نشده خدا همون خدایی هست که همیشه روزی می‌رسونه ✨💚

اگر شما ماهی 12500 قسط میدین بقیه هم همین شرایط و دارن پدر من حقوقش اندازه قسط اجاره خونه شما میشه ، ...

خوبه اخر صحبتام گفتم بهش توکل میکنم که دووم اوردم دیگه ته حقوقم ۳،۴ تومن میمونه نهایتا یه موقعی هم حتی کمتر با یه دختر دانشجو،اتفاقا به خدا و روزیی که بهمون میده امید داریم که زندگیمون میچرخه که خودمم بعصی مواقع میمونم که چطور میگدرونم ولی دیگه خونه دار شدن واقعا دور از ذهنه با این شرایط  ،معجزه همون خدارو میخواد که ایشالا انجام میشه ،شما زود بهم نریز مردم اعتقاداتشونو هنوز دارن عزیزم .درسته بی ادن خدا هیچ اتفاقی نمیفته ولی با ماهی ۴،۳ تومن واقعا نمیشه خونه دار شد

خوبه اخر صحبتام گفتم بهش توکل میکنم که دووم اوردم دیگه ته حقوقم ۳،۴ تومن میمونه نهایتا یه موقعی هم ح ...

عزیزم من زود بهم نریختم شما اومدی حرف زدی منم منطقی جواب دادم شما ی دختر دانشجو دارین پدر من دو تا دختر دانشجو داره ی پسر هم داره

فقط خواستم بهتون بگم امید کسی رو ناامید نکنید 

من اصلا قضاوتی در مورد شما انجام ندادم 

مسئول اقتصاد کشور من نیستم باید گردن یکی دیگه رو بگیری 

خدا همیشه روزی داده از اینجا به بعدم میده ✨

عزیزم من زود بهم نریختم شما اومدی حرف زدی منم منطقی جواب دادم شما ی دختر دانشجو دارین پدر من دو تا د ...

همین که میگی امید کسیو ناامید نکن قصاوته مگه گردن تورو گرفتم ،بابا شما درست میگی حق با شماست تسلیحتو سفت بچسب مثل تو زیاد دیدیم

همین که میگی امید کسیو ناامید نکن قصاوته مگه گردن تورو گرفتم ،بابا شما درست میگی حق با شماست تسلیحتو ...

مشخص دعوا کردی با یکی دیگه سر من خالی می‌کنی 

راحت باش عزیزم 

همه ما انسانیم نیاز نیس عصبی شدی حتما بری زیر پست ی بنداز خدا اظهار نظر کنی 

همین که میگی امید کسیو ناامید نکن قصاوته مگه گردن تورو گرفتم ،بابا شما درست میگی حق با شماست تسلیحتو ...

من دعوتت نکردم بیای زیر پست من حرف ناحق بگی 

فکر نکنم در شأن شما باشه اینجوری حرف بزنی تسیبحمم محکم میگیرم 

الانم اظهار نظر کردی میتونی تشریفتو ببری