2777
2789
عنوان

بعد طلاق اوضاع چطوره

65 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من ۶ سال و خورده ای عقد هستم و به تازگی خیلی با همسرم مشکل دارم مرد زندگی نیس خیلی بچگونه رفتار میکنه و همش قهره اخلاق های خوب هم زیاد داره 

کاریه - ولخرج- اهل نماز روزست و اهل دود نیست ولی اخلاقایی داره که من هرروزم شده جنگ اعصاب باهاش

اوضاع بعد طلاق چجوریه می ارزه به این کار یا ادامه بدم 

خدایااا شکرت❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوضاع طلاق بستگی به خودت داره 

اگه از نظر خانواده و مالی بتونی خودتو ساپورت کنی خب میشه یه کارایی کرد 

سختیش همون حرفای بقیس دیگه یا کلا نظر جامعه‌ی ایرانی نسبت به زن مطلقه وگرنه سختی‌ای نداره دیگه فک کن مجردیه و داری کار می‌کنی درس میخونی و اینا 

بدبختیش اینه که طرز فکرت نباید عوض شه متاسفانه الان نصف هم جنسای‌ خودمون بعد طلاق تن به هر کاری میدن و براشون مهم نیست یعنی عین دستمال کاغذی میشن 

اگه همچین آدمی نباشه اوکیه درستو ادامه بده در کنار خانواده و همزمان هم یه کاری شغلی اوکی کن واسه خودت 

مهریه چی مهریه میتونی بگیری ؟ 

اوضاع طلاق بستگی به خودت داره اگه از نظر خانواده و مالی بتونی خودتو ساپورت کنی خب میشه یه کارایی کرد ...

از نظر مالی و همه چی اوضاع خوبه 

فقط سختی این کار برام فراموش کردنشه

خدایااا شکرت❤️ 
۲۵نه دانشجو

اگه زندگیت اوکیه و میشه جمعش کن طلاق نگیر 

جدی میگم بعد طلاقم خبری نیست 

اگه میتونی همین زندگی رو اصلاحش کنید 

بازم بستگی به خودتون داره البته من نمی‌دونم چی شده و چیا گذشته ما یه سمت زندگی رو میبینیم 

ولی خب اون آدم بعدی‌ای که انتخاب میکنی هم ریسکه که با اونم بتونی زندگی کنی یا ن