2777
2789

من الان چند روزه پیش یه خانمی دارم خیاطی یاد میگیرم 

من تو شهری زندگی میکنم ک خیلی کوچیکه و همه همو میشناسن و بیشتر خانمای اینجا هنو باحجابن و چادرین و چون همه همو میشناسن هیچکی تا حالا موهاشو بیرون از شال ننداخته (اینا رو گفتم ک بدونید جو شهر ما چطوره)

بعد این خانمی ک پیشش اموزش میبینم هر مشتری ک میاد یا هرکی میاد دم کارگاه شال و مانتوش رو میپوشه بعد میره دم در 

دیشب من اخر سر رفتم خونه دیدم موبایلم اونجا مونده به گوشیم زنگ زدم خودش جواب داد گفتمش الان شوهرم میاد دنبال گوشیم 

شوهرم وقتی برگشت گفت این خانمه واقعا ۴۰سالشه 

گفتمش اره چطور 

گفت همنطوری تازه درو باز کرد با تیشرت موهای باز اومد گوشی رو تحویلم داد بنظر جونتر میومد 

بنظرتون الان ک رفتم واکنش نشون بدم ؟

چون هرکی میومد دم کارگاه این خانمه با حجاب میرفت دم در ولی دیشب با تیشرت و شلوارک و موهای باز رفته تحویل داده گوشی رو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم به هم خورد امیدوارم عمدی نبوده باشه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

اره حتما برخورد کن تا بفهمه تا میتونی دیگه ترو پيشش معلومه از اون خونه خراب کن هاست

هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔

بنظرتون امروز اگه رفتم بهش با شوخی بگم من اینهمه از متانتت و وقارتت ب شوهرم گفته بودم دیشب من وقتی شوهرم گفت بدون حجاب اومدی گوشی رو تحویل دادی تعجب کردم

میخوام بدونه ک شوهرم بهم گفته فک نکنه این کارش پنهون شدست

من که میگم دیگه نرو پیشش بهش بگو شوهرم گفته فکر میکردم پیش خانوم متین و با وقاری میری این ک ی ... لخت بی حیا بود😁بزار فک کنه شوهره چندشش شده 

ولی شوهرتم خوب دید زده ها گوش اونم بکش

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....