2777
2789

خیلی خابم کمه اگ هم بخابم خیلی سبکه و اصن اونطور ک باید غرق خاب برم نمیرم

شبا ساعت ۹ هم بخابم صب ک بیدار میشم تا آخر شب انگار کتکم زدن انگار کل شبو کار کردم گیج و منگ و بیحال و رنگ پریده ام

بخاطر همینم زیر چشام کامل گود و سیاهه

کم خونم هستم اینم بگم

میشه راه حلی دارویی چیزی اگ میدونید ک جواب میده بگید خیلی ممنونتون میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص اهن ففول بخور منم کم خون میشم بی خواب میشم. شبا جای یخ بخاب و رو خودت پتوی سنگین بنداز

به خابیدن فکر نکن برات مهم نباشه بگو من فقط چشمامو می‌بندم استراحت کنم و همین استراحت کافیه نیاز نیست حتما بخابم

.

شاید مشکل تنفسی داری و مدام از خواب بیدار میشی بدون اینکه بدونی

انحراف بینی نداری؟یا مثلا  کیست بینی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
نمیدونم از کجا باید بفهمم ؟

متخصص گوش حلق بینی

بعضی کلینیکا هم هستن تست خواب دارن تا بفهمن آیا مشکلی داری یا نه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
منم همینم میخوا برم دکتر ،حافظه هم تقریبا صفر شدم. شمام برو دکتر. البته من یه ماه دیگه میرم دکتر الا ...

آفرین منم حافظم صفررر 

ی وسیله رو جایی بذارم دیگ مکافاته یادم بیاد کجا گذاشتمش

اینم مال کم خونیه ینی ؟

آفرین منم حافظم صفررر ی وسیله رو جایی بذارم دیگ مکافاته یادم بیاد کجا گذاشتمشاینم مال کم خونیه ینی ؟

نمیدونم واسه چیه. ولی به استرس و عصاب هم ممکنه ربط داشته باشه. من دیگه رسما اعلام کردم بین خانواده که ازم شاکی و نارحت نشن چون خیلی خیلی کم حافظه شدم،.

این گوشی ها هم بی تاثیر نیست