2777
2789

خانما من عروسک درست میکنم معلم دخترم یه عروسک خواسته دخترمم بدون اینکه به من بگه قبول کرده 

درست کردنشم واقعا زمان زیادی میبره از طرفی میدونم که قرار نیست پولش رو هم بده همین الان همون عروسک رو از یه پیجی پرسیدم گفت یه تومن قیمتشه میدونم که اون معلمشم این پولو نمیده 

به نظرتون چیکار کنم؟ دخترم همش غر میزنه که باید درستش کنی من به گفتم که درست میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی بگی سرت شلوغه و وقتش رو نداری.

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
دخترم رو چیکار کنم مدام از صبح داره غر میزنه

بنظرم دخترتون باید یاد بگیره سر خود از طرف شما قولی به کسی نده 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
بنظرم دخترتون باید یاد بگیره سر خود از طرف شما قولی به کسی نده

به خدا نمیدونی چی میکشم از دستش حالا این چیزی نیست هر روز تو مدرسه دعوا میکنه هر روز باید برم مدرسه تا پاشو میزاره بیرون دلشوره میگیرم 

هیچی

من باشم هیچ عکس‌العملی ندارم تا وقتی که خودش مستقیم باهام مطرح کنه.

اگر هم بگه به دخترتون گفته بودم و اینا، میگم من سفارش کار رو مستقیم از خود مشتری می‌گیرم که راجع به سلیقه‌شون و هزینه‌ها و… بتونم مطمئن صحبت کنم.