2777
2789
عنوان

درکل زندگی رو چطوری میبینین

54 بازدید | 10 پست

یه فلش بک بزنیم باهم ببینین تا الان،تا همینجا که وایسادین از زندگی از خودتون راضی هستین یا نه..به خود آیندتون چه پیامی دارین که بعد وقتی دوباره این تاپیکو دیدین قطعی شده باشه

اگر سوالی ازم دارین درباره چیزی یا مشاوره ای یا درد و دلی درخدمتم

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

زندگی اینه ای از درون ماست ......من هرچه که دارم، ندارم، به دست اوردم، ازدست دادم تاوان و پاداش رفتار خودمه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
زندگی اینه ای از درون ماست ......من هرچه که دارم، ندارم، به دست اوردم، ازدست دادم تاوان و پاداش رفتا ...

چقدر قشنگ..دیدگاهتو دوست داشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسل کننده و ملال آور سخت و منزجر کننده

آیدیتو دیدم ریختم..منم خودمو تو بلوساید میبینم،شاید مود ترین مودیه که این روزا موده

من زندگی رو دقیقا تغییر فصل ها می دونم 

یه موقعی هایی سرد و خشک مثل زمستون 

یه موقعی های افتابی و سر سبز مثل تابستون 

یه موقعی هایی بهاری و دوباره نو شدن مثل بهار 

به نظرم هر کدوم نباشن اون یکی معنی نداره 

اگه زمستون خشک و سرد نباشه بهار و طراوت به چشم نمیاد 

عین زندگی میمونه

یه موقعی ناراحتی و غصه و ناامیدی یه موقعی هم شادی و خوشحالی 

و البته تمام این چیزا دست خداس

برگ از درخت نمی افتد مگر به اذن خدا 😁

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

من زندگی رو دقیقا تغییر فصل ها می دونم یه موقعی هایی سرد و خشک مثل زمستون یه موقعی های افتابی و سر س ...

عزیزم.. قشنگ و رنگی رنگی بود