2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تقریبا آخراشو دیدم اون پسر که کرو لال بود اونم کشتن؟من به فرهاد اصلانی مشکوکم بنظرم نقشه اونه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
حمید و شاهین رو با تیر کشتن نگار هم خواستن بهش تجاوز کنن که خودشو انداتت تو چاه و مردفعلا اشکان موند ...

هانیه جیشد

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
من تقریبا آخراشو دیدم اون پسر که کرو لال بود اونم کشتن؟من به فرهاد اصلانی مشکوکم بنظرم نقشه اونه

ببین  اصلانی کرو لاله رو اجیر کرده بود که بچه ها نپیچوننش ولی همون کرو لاله کرو لال نبود نقش،بود بعد کرو لاله شهرامو پیچوند و با کسی که اونجا رو انفجار کرد دست به یکی شدن و بچه هاروکشتن و شهرامم این مدت زیر نطرشون داشته  اومد اونزکی که تنفجار کرد رو کشت به کرو لاله هم گفت بخاطر بابات بخشیدمت و الماسا رو برد

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...