2777
2789
عنوان

چندوقت یکبارمیرین دندونپزشکی؟؟

260 بازدید | 31 پست

میخپاستم ببینم تادندون دردنگیرین میرین؟ چندوقت یکبار؟مرتب میرین؟

شهرستان ما دندونپزشک تقریبا میشه گفت نداره بایدبرم مرکزاستان که سخته قبل بارداری یسررفتم دیگه نرفتم الان دخترم یکسالشه فکرکنم یکی دوتا دندون مورددارداشته باشم ولی شرایط شوندارم بابچه پاشم برم مرکزاستان بخاطر دندونپزشکی

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم  از دندون درد میمیرم ولی پول ندارم خیلی گرون در میاد

اره هزینه هاگرونه زورم به این میادکه روپول بیمه هزینه دندونپزشکی هم میدیم ولی نمیتونیم ازش استفاده کنیم میسوزه البته امسال اضافه شده ولی کاش نمیشد تعرفه بیمه مون خ گرون دراومد

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  

دوسال پیش دندوناموپرکردم،پارسال دندونم دردگرفت  رفتم گفت دندان عقلت نهفته س،اگه دردش طولانی شدبیادیگه دردنگرفت نرفتم

اگرزندگی مرگ است ومرگ هم زندگی پس درودبرمرگ ومرگ برزندگی...

هر وقت دندونم دردش به حدی برسه که نشه تحمل کرد خخخ هزینه هاش خیلی زیاده انقدر چاله چوله تو زندگی آدم هست که پول به دندونپزشکی نمیرسه

مخلوقات عجیبی هستیم برای گناهان خودمان وکیل هستیم و برای اشتباه دیگران قاضی
اره هزینه هاگرونه زورم به این میادکه روپول بیمه هزینه دندونپزشکی هم میدیم ولی نمیتونیم ازش استفاده ک ...

من دوتا دندونم معاینه کرد گفت چهارصدتومن در میاد هی امروز فردا میکنم واقعا خیلی گرونه

افراد ساکت پرسرو صداترین افکار را دارند
من دوتا دندونم معاینه کرد گفت چهارصدتومن در میاد هی امروز فردا میکنم واقعا خیلی گرونه

چه کم دو تا دندون 400؟ دو تا دندون با روکش میشه یک میلیون و چهارصد

مخلوقات عجیبی هستیم برای گناهان خودمان وکیل هستیم و برای اشتباه دیگران قاضی

😐والا من تا الان تو عمرم نرفتم دندون پزشکی😕دندون درد نداشتم مشکلی نداشتم تا حالا ولی دوست داشتم هزینه هاش کم بود حداقل سالی یه بار میتونستم برم کنترل بشم😑😑😑

الان دو تا دندون سوراخ دارم ولی تا درد نگیره نمیرم میترسم 

باید به حدی درد بگیره که زجر درست کردمش رو به جون بخرم😑😑😑

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....