2777
2789

خانومای گل من نه ف‌الگیرم و نه دعانویس ، من فقط بعضی مواقع برای سرگرمی کارت میکشم و حتی خودمم اعتقاد کاملی به این کارتا ندارم

پس لطفا عزیزای دلم انقدر درخواست ندید و نگید برامون ف‌ال بگیر پول میدیم بهت و فلان ، من بعضی مواقع برای بعضی از دوستان کارت کشیدم و خدای نکرده نمیخوام کسیو امیدوار الکی و کسیو نا امید کنم 

حس ششم دارم اما کاملا دقیق نیست و برای همینه جواب خیلیارو نمیدم چون نمیخوام به کسی امید الکی بدم یا کسیو نا امید کنم خدارو خوش نمیاد

پس لطفا جایی منو تگ نکنین و درخواست ف‌ال هم ندید♥️

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب حالا که اینقدر گلیکارت بکش ببین شوهر عنترم آشتی میکنه یانه باور کن خیلی ناراحتم

شوهر عنترتون آشتی نمیکنه جواب منفی اومده

اگه آشتی کرد نیای منو فحش کش کنیا😂

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

حالا چی میشه یه ف ال واسه من بگیری

تغییرات موفقیت آمیز_عشقی که بر تنفر پیروز می گردد_از نظر احساسی خام بودن_اسیر والدین بودن

۴ تا کارت برات کشیدم و معنیاش هم ایناس ک نوشتم

حالا یه کارت بکش برام

عشق و زیبایی_نامزدی به هم خورده در خانواده یا اقوام

لطف می کنی یه کارت به نیت من بکشی؟

خوشبختی و سعادت_ثروت مادی_اگر مجردی برات ازدواج هم اومده

میشه به نیت قبولی دانشگاهم کارت بکشی عزیزم

برای تحصیلت این اومده ( ملاقات با کسی در جهت راهنمایی )

کارت عشاق هم برات اومده که خبر از نامزدی _ خواستگاری _ ازدواج میده و خوشبختی و عشق

به نیت قبولی امسال برای منم میکشی؟

کارت عدالت اومده برات عزیزم یعنی عدالت انجام میشه

یه کار قانونی هم به سرانجام میرسه