2777
2789

این ابرو خواهرمه ببینید پخش رنگ نشده 

این بعد دو هفته از ترمیمه

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)
از منم همینطوره ولی خیلی کمرنگ تر

من دو هفته ترمیم کردم گفتن بهتر میشه صبر کن ک زخما کامل خوب بشه حالا نمیدونم چی میشه

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو هفته ترمیم کردم گفتن بهتر میشه صبر کن ک زخما کامل خوب بشه حالا نمیدونم چی میشه

هر کی زده بعدش پشیمون شده🙃به من خواهرا شوهرم گفتن نزن سنت بیشتر نشون میده ولی من گوش نکردم و زدم الانم خیلی پشیمونم

صد البته مهارت ومواد مهمه اصلا شاخص اصلی همین ها هست

من انقدرر تردید دارمم توش میخام انجام بدم هعی فک میکنم ، اخه یکی هس کاراش اینستا معروفه

ولی من میترسم چون حتی ابرو هامو بر نداشتم تا حالا

من انقدرر تردید دارمم توش میخام انجام بدم هعی فک میکنم ، اخه یکی هس کاراش اینستا معروفهولی من میترسم ...

چی بگم والا اگه تصمیمت گرفتی و مثل ما پشیمون نمیشی انجام بده،ابروهام کم پشت بودن و من همونا رو دوس دارم

چی بگم والا اگه تصمیمت گرفتی و مثل ما پشیمون نمیشی انجام بده،ابروهام کم پشت بودن و من همونا رو دوس د ...

والا نمونه مدلش میزاره همشون نچرال و تار ب تار شده 

ابرو های من کوتاه و بی حالته

کم پشت نیس ، مشکی هم هس تازه 

کاش کمتر تیره بود ، چون بعد میکرو خیلی سیاه میشه ابرو ادم 

آره خداییش اصلا طبیعی نمیشه🫠

گلم اینجا نمیشه اگه مایل باشی وات یه گروه بزنم فقط خانوم ها و خودمم خانوم و متاهل هستم اونجا عکس ابروهامو رو بفرستیم و کمک هم کنیم