2777
2789
عنوان

کسانی که قانون جذب رو کارکردن و بازی فراوانی یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 9262 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما که همش شک.و دودلی رو دارید .  پس کاینات براتون این شک و دودلی رو میاره قانون جذب زیاد به خودآگاه فرد کاری نداره بلکه با ناخودآگاه افراد هست ک جذب میکنه

زندگی ما شاید ایده آل نباشه ولی بطور یقین آرزوی خیلی هاست. پس از زندگیت لذت ببر  
هر دفعه که شکر گزاری کنی باید صدقه بدی؟؟

نه

هر روز ده تا از نعمتاتو شکر گزاری میگنی ی سری تمریناتم کتابه داره ک بابد انجامش داد

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
هر دفعه که شکر گزاری کنی باید صدقه بدی؟؟

زمان پاکسازی  باید صدقه بدید  من یه زمان تک یه گروه جذب بودم   یه روز پاکسازی کردم چون نمیدونستم  فرداش یه اتفاق خیلی بد واسه شوهرم افتاد  که از استاد پرسیدم گفتن باید صدقه میدادین قبلش