2777
2789
عنوان

تزریق کورتون بعد عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 27 پست
چرا نتونستی بخوری؟؟؟من آناهیل خوردمآب زیاد میخورمبه پهلو نمی‌خوابمنمک کم مصرف میکنم پیاده روی میکنمم ...

من بدنم گرمیش زیاده کلا جوش ریختم دکترم گفت نخور میخوام سرکه سکنجبین بگیرم ولی به پهلو میخوابم نمک.و اینارو استفاده نمیکنم من از روز اول گچمو باز کرد کج بود البته این طرفم ورمشم زیاده ها احتمالا بخاطر اونم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کورتون زدی؟

ارع زدم گلم

دردم نداشت اصلا

فقط یکم سوزش سوزن

با سرنگ های کوچولوی انسولین میزنن

الان حدودا ۳ روزه که زدم 

گفت تاثیرش بعد یه هفته تازه شروع میشه 

باز میام خبر میدم بهتون اگه اثر کرد😁😁😁

ارع زدم گلمدردم نداشت اصلافقط یکم سوزش سوزنبا سرنگ های کوچولوی انسولین میزننالان حدودا ۳ روزه که زدم ...

باشه عزیزم ممنون،ایشالله ک تاثیر خوبی برات داشته باشه،منکه ۶ ماهه عمل کردم واقعا مشخصه ک باید کورتون بزنم چون ورمم جوریه ک اصلا فرم اصلی بینی مشخص نیس و اصلا قوس بینی مشخص نیس و انگار یه بینی بی حالته،وگرنه کار دکتر عالی بوده وقتی چسب میزنم شبا روز‌بعد یا دو روز‌بعد برمیدارم‌ چسب رو‌ بلافاصله بعد از برداشتن چسب ورم نداره خیلی فرم بینی قشنگه اما بعد هرچی‌میگذره این ورمه پیداش میشه و بینی بی حالت میشه

عزیزم کدوم‌قسمت بینی برات تزریق انجام داد؟

روی تیغه نزدیک نوک بینی

ارع قلمبه شد یکم ولی کم‌کم داره رفع میشه 

بینی من هم دقیقا توی حالت بینی شماس حتی بدتر

تقریبا بدون قوس و بدون حالت 

اما انقدر بینی قبلیم داغون بود که به همینم راضیم 

ولی مطمئنم  تا یکسال دیگه عالی میشه

شما هم نگران نباش 

انشاالله به نتیجه دلخواهت میرسی😍😍😍

روی تیغه نزدیک نوک بینیارع قلمبه شد یکم ولی کم‌کم داره رفع میشه بینی من هم دقیقا توی حالت بینی شماس ...

عزیزم میشه عکس از بینت بزاری ببینم؟از نیمرخ و تمام رخ جوری عکست رو کات کن ک‌ فقط بینیت باشه 

روی تیغه نزدیک نوک بینیارع قلمبه شد یکم ولی کم‌کم داره رفع میشه بینی من هم دقیقا توی حالت بینی شماس ...

سلام عزیزم من درخواست دوستی دادم اگه میشه قبول کن چند تا سوال دارم

منم پیش دکتر خدیوی عمل کردم ۲ ماه میگذره فعلا که بینی خوب نیست برام یک هفته قبل کورتون زد الان یک سمت بینی بیشتر رفته داخل و ناقرینه شده، فعلا که بدتر شده. تا ببینم چی میشه. چون اثر کورتون تا ۲،۳ هفته بعد تزریق هست میترسم بدتر هم بشه😔