2777
2789
عنوان

اونایی ک از قشم خرید کردین بیاین

5110 بازدید | 48 پست

چند هفته دیگه برای خرید جهیزیه میرم قشم لطفا راهنماییم کنید لوازم برقی هاشون مورد اطمینانه؟قیمتاشون مناسبه؟دقیقا از کجا خرید کنم ک خوب باشه و ارزون برام بیفته؟یه سوال مهمتر اینکه چه مارکی بگیرم لوازم برقیمو ؟سرویس چینی؟سرویس قاشق چنگال؟وسایل تزیینی؟مرررسی خواهشا راهنماییم کنید 

عاقااا صلوات میفرستیدبرای سالم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشم درگهان مجتمع دودلفین اکثر مجتمعها خوبن منتها بگو که ضمانتنامه برام مهمه انشالله به خوشی خرید کنی ولی سرویس چوب تهران که عالیه

اونی که بیشتر از ما خوشحاله ، زندگیش اسونتر نیست ٬فقط یاد گرفته چجوری با مشکلاتش کنار بیاد

من به نظرم وسایل برقی حتی شهر خودت گرون هم بخری با ضمانته،همین امروزمامانم از قشم رسید یه دستگاه بخور یه دستگا بند انداز یه چراغ قوه از وسایل برقی خریده بود که همشون تا روشنشون کردیم دو دقیقه بعد خراب شدن،اصلا اطمینان نکن ک وسایل برقی از اونجا بگیری مگه اینکه چقدر خوش شانس باشیز و ریسک پذیر

قشم درگهان مجتمع دودلفین اکثر مجتمعها خوبن منتها بگو که ضمانتنامه برام مهمه انشالله به خوشی خرید کنی ...

وای عاشق درگهانم

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
حدود 20 تومن 25 میخام هزینه کنم ..میز ناهارخوری هم میخام بگید کجا ارزونه...وسایل بزرگ پای داماده ک خ ...

سلام.خوبید یه پیج تو اینستا هست کامل قشن رو معرفی کرده.همه چی نمیتونی بخری ولی یه سری چیزا عالی هست.ظرف و ظروف.دکوری.....

خدایا ممنون بخاطر هدیه ای که بهمون دادی.

من سرویس قاشق چنگالم خریدم گرون هم خریدم جنسش خوبه اما خب اینجا هم همین قیمت می‌تونستم بخرم کلا زیاد تفاوت قیمت ندارند یکسری مارک های شناخته نشده دارن به نظر من وسیله برقی نخر 

من پتو و رو تختی اینا خریدم راضی تر بودم جنس خوووب قیمت خووووب