2777
2789
عنوان

کیامثل من بخاطر یه جوجه تازه به دنیا اومده بیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خبرشو ببینی عزیزم .قدمش مبارک باشه .ولی من از شدت ناراحتی و اعصاب خردی و سردرد شدید بی‌خواب شدم .خد ...

چرا عزیزم ؟غصه هیچیو نخور ارزش نداره 

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

نگو خواهر زادم مریض شده نصف جونم نگرانم نمیتونم بخوابم نکنه تب کنه نکنه چیزی بشه از طرفی هم درست نمی ...

اخییی عزیزممم   ایشالا زودی خوب شه    چرا شما پیششی گلم

ممنون گلم ایشالا بسلامتی به دنیا بیاد تا میتونی بخواب انرژی برات نمیزان 😀

فدات عزیزم ان شاءالله 

بخدا خواب ندارم نفسم بالا نمیاد پاهام بدجوری میگیره به شدت هم خوابم سبک شده شبها چندبار از خواب بیدار میشم 

بازم خداروشکر دردسراش هم شیرینه

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

فدات عزیزم ان شاءالله بخدا خواب ندارم نفسم بالا نمیاد پاهام بدجوری میگیره به شدت هم خوابم سبک شده شب ...

وای چ دوران وحشناکی داشتم من ویارش داغونم کرد.

میدونم چقدرسخته ولی خب میگذره 

خدا کنه سالم وسلامت باشید هم خودت هم نی نی گلت. خیلی شیرینه 

وای چ دوران وحشناکی داشتم من ویارش داغونم کرد.میدونم چقدرسخته ولی خب میگذره خدا کنه سالم وسلامت باشی ...

ممنون عزیزم همچنین خودت و جوجه ات 😘

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚