2777
2789

کییی میاد؟  من عاشق معاشرت با ادمای جدیدم. دوستم گیر داده فردا بیام خونتون اما دلم میخواد با ادم جدید برم کافه یا رستوران  مثل اینا که توی فیلما تازه اشنا میشن🥲

دختر باشه

من عاشق دوستای خیلی قدیمیم

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناموسا شانس و ببین حیف خیلی دورم ازت فقط بخاطر اینکه خودت حساب میکردی میومدم😔😂(چون خیلی درونگرام برعکس تو)

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

من عاشق دوستای خیلی قدیمیم

من خیلییی دوست دارم و همچنان دلم میخواد بهشون اضافه شه. از وقتی روانشناسی میخونم همش دلم میخواد با شخصیت های مختلف اشنا شم

حیف که یاسوجم

تو نصف راهو بیا من نصفشو

فک کنم ممسنی بهم برسیم🥲🤝🏻😂

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

من یکبار تو یه کافه بزرگ و معروف بودم تو شهرمون ، تاپیک زدم خانوما بیایین مهمون من فلان کافه ! همه ا ...

چه ترسو. حالا انگار توی دانشگاه و اینور اونور، جز ظاهر چیز بیشتری میفهمن از طرف

یاد تایپیک تو پر بازدیدها افتادم که خانمه خیلی برا اسی خرج کرده بود هممون شلوارامونو فقط با خوندن تایپیک خیس کرده بودیم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
من خیلییی دوست دارم و همچنان دلم میخواد بهشون اضافه شه. از وقتی روانشناسی میخونم همش دلم میخواد با ش ...

چقدر خوب

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

ناموسا شانس و ببین حیف خیلی دورم ازت فقط بخاطر اینکه خودت حساب میکردی میومدم😔😂(چون خیلی درونگرام ب ...

حساااب میکنم اونم کافه های باکلاس😂😂😂😂

منو از دست دادی. من اینقدر شاد و شنگولم