میدونم اصل خیانت چه مرد چه زن کار اشتباهیه. ولی همیشه مردا بودن که دنبال هرزگی و خانم بازی بودن. همیشه زنا درد خیانت میکشیدن. دیگه وقت این رسیده که اونا هم درک کنن ترس از خیانت دیدن یعنی چی. قلبی که شکسته میشه یعنی چی. هر چند که از خدا میخوام زنان خوب و مردان خوب را نصیب هم بکنه. و بد ها رو نصیب هم
اصلا دلت خنک نشه چون اونی که بهش خیانت میشه یه بدبخت و بی گناهه
چرا؟ من خودم خیلی سال پیش خیانت دیدم.با اینکه از اون ادم جدا شدم چند سال گذشته انقدر حالم بد شد که الان هنوز تاثیرش تو زندگیم هست. هنوز ارامش پیدا نکردم... الهی هر کس خیانت میکنه داغ خیانت دیدن را بچشه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه بار یه مصاحبه خوندم ،،،یه زنه گفته بود شوهرم همیشه بهم خیانت میکرد چند بار مچ شوهرمو با زنای مختلف تو خونمون رو تخت گرفتم ،،اصلا هم آدم نمیشد ،،،منم خسته شدم یه بار بهش خیانت کردم شوهرم وقتی فهمید سکته کرد مرد
چرا باید مردایی که خوب بودن و وفادار بفهمن درد خیانت یعنی چی؟؟یا ترس از دست دادن یعنی چی؟؟مثلاً اونا ...
هر کسی دردی که میزنه را باید بچشه. من ی زمانی بم خیانت شد. از اون یارو جدا شدم و چند سال گذشت. فکر میکردم حالم خوب شده. و اون بابا را هم بخشیده بودم و براش ارزوی خوشبختی میکردم. تا وقتی که ازدواج کردم دیدم ای داد تمام دلشوره ها برگشتن. ترس از طرد شدن. کافی نبودن. ارامش نداشتن... همه چیز برگشت... حالم اصلا خوب نیست. با اینکه تراپی میرم. اون اعتماد مرد. اون اشتیاق و ذوق از بین رفت.
عزیزم میدونی عالم هستی جوری چیده شده ک هررررر کسی با مثل خودش مزدوج میشه ل ا ش ی. با ل ا ش یادم درس ...
پس در این صورت از نظر شما تمام زنایی که خیانت دیدن بلا نسبتشون لا.شی بودن و تمام مردایی هم که خیانت دیدن خودشونم لا...شی بودن...منطقتون عجیبه...ندونسته فتوا میدین...این آیه هم برای خودتون نگه دارین به درد خودتون می خوره نه من.
فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
چرا؟ من خودم خیلی سال پیش خیانت دیدم.با اینکه از اون ادم جدا شدم چند سال گذشته انقدر حالم بد شد که ا ...
چرا نداره چون آدم بد همیشه مقابل آدم خوبه
خودت میگی هنوز که هنوزه تاثیرش نرفته از زندگیت فکر میکنی الان زن خیانت کنه دل اون مرد خیانت کار به لرزه درمیاد و از غیب خدا توبه میکنه؟ نه فقط یه آدم بی گناه دیگه مثل خودت حالا زن یا مرد بدبخت میشه همین
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت