2777
2789
عنوان

چجوری انقدر تو هواپیما ریلکسین

163 بازدید | 29 پست

من یه مدته اینجوری شدم 

انقدر من اونجا ذکر میدم و قرآن میخونم که حد نداره 😭 

میخوام ریلکس باشمااا نمیشه اصلا 

هی میگم نکنه یه دف....

بعد با خودم میگم کافیه یه لحظه یه قسمت از هواپیماعه کار نکنه هیچی دیگه 

این حادثه های هواپیماها میاد تو ذهنم اصن میمیرم تا تهش از استرس مثلا یکی دیدم رسید رو زمینااا آتیش گرفت 

بعد میگم چقدر وحشتناکه فک کن مطمین شی برسی زمین اینجوری شه 

هر کاری میکنم سرگرم شم نمیشه

باور نمیکنین فشارم میفته بدجور از اون طرف هیچی میلم نمیکشه 

کاش برگردم به ورژن قبلیم 

اون موقع چه ذوق داشتم با هواپیما میرفتیم الان از چند ساعت قبل استرس ://

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من در طول پرواز سکته میکنم طپش قلبم میره رو هزار اشتهام کامل کور میشه از هواپیما متنفررررم یعنی کاش اختراع نمیشد 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اینقدر با هواپیما رفتم اینور و اونور دیگه برام عادی شده😎

نخورین منو شوخی بود ولی همون برای اولین بارم که سوار شدم برام عادی بود خیلی چیز ترسناکی نداره فقط موقعه پرواز و موقعه فرود اومدن یکم تکون های شدیدی میخوره که خیلی زود هستن مورد دیگه ای نداره

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

من صدای هواپیما از بالا سرم رد شه استرس میگیرم باز خوبه تو سوار میشی😂

مجبوریه 😂 

چون خانواده میرن بعد نرم دیگه معلوم نیست کی اون مسافرت و بریم 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
قرص بخور بخواب راحت

حتی اینم با اون حجم استرسی که دارم جواب نمیده 😂 

تو پرواز قبلیم من فک کنم بیشتر از ۲۴ ساعت نخوابیده بودم انقدر خوابم میومد ولی خوابم نبرد 

مجبوریه 😂 چون خانواده میرن بعد نرم دیگه معلوم نیست کی اون مسافرت و بریم

ان شاالله که همیشه سلامت باشید و به سفر.

گفتم که بدتر از شما هم وجود داره زیاد ناراحت نباشی😂😂

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
وای من در طول پرواز سکته میکنم طپش قلبم میره رو هزار اشتهام کامل کور میشه از هواپیما متنفررررم یعنی ...

وای منم اینحوری میشم ابن مدت 

خیلی بده واقعا 🥲 

پسر منم خیلی ترس از سقوط داره بهش دارو دادم کل پرواز رو‌ خوابید 

برای هواپیما مشکل فنی پیش اومد همه مون از استرس سکته کردیم  ,جای مسافرا رو عوض کردن ،کمک خلبان اومد مسافرا رو آروم کرد همه مون شهادتین خوندیم ولی خدارو شکر بخیر گذشت 😣😣😣 خدارو شکر هزاران بار که پسرم خواب بودوگرنه دیگه هرگز سوار نمیشد😆

اینقدر با هواپیما رفتم اینور و اونور دیگه برام عادی شده😎نخورین منو شوخی بود ولی همون برای اولین بار ...

منم اولا عالی بود بعد اینجور شد هی تخبار حوادث هواپیما و فیلماشونو دیدم 

خیلی خوبه واقعا اینجوری

نبایا یه موتوره دیگهالان نزدیک یک ساله هیچ اتفاقی یرای پرواز ها نیوفتاده۳۶۵ روز خودش یک عمره که هیچی ...

واقعا همینه 

همش میگم عمر دست خداست ولی دست خودم نیست

اینقدر با هواپیما رفتم اینور و اونور دیگه برام عادی شده😎نخورین منو شوخی بود ولی همون برای اولین بار ...

هزااار بار سوار هواپیما شدم اصلااا برام عادی نشده و نمیشه اتفاقا من اولین بار سر سوزن نترسیدم ترسم از بار سوم چهارم شروع شد

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا