2777
2789
عنوان

چقدر امشب شرمنده جاریم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 53 پست
دیگ عزیز لابد مجبور بودن! چقدر کار شما زشته که ندونسته آدمارو ناراحت میکنین

وقتی افطاری دعوت هستید باید جوری برنامه ریزی کنید نیم ساعت قبل از افطار اونجا باشید

برنامه ریزی کردن کار سختیه؟؟ 

اینا آداب معاشرته

هرکاری هم پیش میومد با برنامه ریزی میشد جمعش کرد.

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
دلم میخواد زاااار بزنم دارم میترکم از گریهماهم امشب خونه جاری دعوت بودیم خییلی منو ریخت بهم خییلی بی ...

دقیقا من این حال سرعروسی خواهر اون جاریم داشته حیف کاش نمیرفتم

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جاریم فعلا در حد دوست دختره اما رابطشون جدیه

خیلی دختر خوبیه و شدیدا ذوق دارم که برن سر زندگیشون و مارو دعوت کنن خونشون و ارتباطمون بیشتر شه 😍

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

نشد نشد اینقدر بد لباس پوشیده بود که تهوع گرفتممیدونه من حساسم از قصد اینکارو کردیک کلمه نیومد کنارم ...

اون بد لباس پوشیده بود شماتهوع گرفتی وحساسی رو لباس پوشیدن جاری ؟نمیفهمم

وقتی افطاری دعوت هستید باید جوری برنامه ریزی کنید نیم ساعت قبل از افطار اونجا باشیدبرنامه ریزی کردن ...

درسته حق با شماس

ممنون آداب معاشرت گوشزد میکنید

ی بار خونه عمه م دعوت بودیم، مامانم خیلی دیر اومد اما ی عذر خواهی هم از عمه م نکرد، بهش گفتم کارت زشته که دیر اومدی، شاکی شد حتی برای من داد و بیداد کرد که چرا این حرف رو بهش زدم 

من جاریم فعلا در حد دوست دختره اما رابطشون جدیهخیلی دختر خوبیه و شدیدا ذوق دارم که برن سر زندگیشون و ...

خیلی حال میده واقعا به شرط این که  خوش‌اخلاق باشع

وقتی افطاری دعوت هستید باید جوری برنامه ریزی کنید نیم ساعت قبل از افطار اونجا باشیدبرنامه ریزی کردن ...

عه! خب چی چیو برنامه ریزی! فک کن مثلا ترافیک بشه یا‌مثلا ماشین پنچر بشه یا هزار تا مشکل از این قبیل 

خیلی حال میده واقعا به شرط این که خوش‌اخلاق باشع

اره خوش اخلاقه

شمالیه اخه شمالیا معمولا خیلی خونگرم و صاف و ساده ان

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

واااااا خب پیش میاد ممکنه بعضی وقتا تو ترافیک گیر کنی یا ماشین گیر نیاد 

دیگه این حرفا چیه ربطش دادن به اداب معاشرت 

خب بنده خدا از قصد که دیر نرفته خودشم شرمندس بابت رفتارش

فدای سرتون گلم 

و همچنین خدا جاریتو حفظ کنه

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

ی بار خونه عمه م دعوت بودیم، مامانم خیلی دیر اومد اما ی عذر خواهی هم از عمه م نکرد، بهش گفتم کارت زش ...

نه من بارها عذر خواهی کردم حتی زنگ زدم قبل رفتن

ولی نمیدونستم وایمیسته  تا ما برسیم

اون بد لباس پوشیده بود شماتهوع گرفتی وحساسی رو لباس پوشیدن جاری ؟نمیفهمم

کلا خیییلی بااز لباس میپوشه خییلی 

جلو همه سینه شو درمیاره میزاره دهن بچش

تاب میپوشه 

یه شلوار داغون ساپورت میپوشه یه شومیز بالای باسن 

آخه اینو شب پیش شوهرت بپوش 

سالی یبار میرم تا چند وقت حالم بده