2777
2789
عنوان

برای درمان انگل چیکار کنیم

63 بازدید | 11 پست

وای به شدت اطراف ناحیه م...عد م میخاره اینقدر خیلی بی سابقست 

قشنگ راه رفتنشونو احساس میکنم

بهداشتمم واقعا رعایت میکنم نمیدونم چطور گرفتم 

مبندازولم خوردم تاثیر نداره 

دارم دیوانه میشم به نظرتون چی بخورم؟

مبندازول که روی همه ی انگلا تاثیر نداره 

نوع انگلت باید مشخص بشه بعد داروی مرتبط با اونو باید بخوری 

دکتر رفتی ؟شاید اصلا مشکل دیگه ای داشته باشی 

You're all the things I've got to remember

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد خودت از خودت مدام می گیری. مثلا دست هات خوب نشستی زدی همه جا. تخم انگل مونده. لباس و رخت خوابتو نشستی. انگل گرفتن نشونه کثیفی نیست زیاد، دوستم رفته بود حرم دعا کنه گرفته بود😄. کافی هست طرف بره جایی که تخم انگل نفر قبلی بوده دست بزنه و حواسش نباشه دستش به لب و دهنش بخوره.... . محیط خونه ات نظافت کن و قرص بخور تا از تخم هایی که از قبل خودت پخش کردی مجدد نگیری. بعد کلا عادت با دست نشسته چیزی خوردن یا با دست نشسته دست به صورت زدن از خودت دور کن. از بیرون هم میایی همیشه لحظه اول دستات بشور تا انواع بیماری ها ازت دور باشه. اگر ناخن کاشت داری ریمو کن همکارا بیچاره ازت نگیرن چون زیر ناخن کاشت خانما اکثرا با براش تمیز نمی کنن قشنگ محل انباشت تخم انگل و ... هست 

لابد خودت از خودت مدام می گیری. مثلا دست هات خوب نشستی زدی همه جا. تخم انگل مونده. لباس و رخت خوابتو ...

من اتفاقا ناخونام همش کوتاهه دستامم همش با مایع میشورم 

خودم ب این چیزا حساسم 

نمیدونم چیشده

وای نمیتونم تحمل کنم دیگه😵‍💫

الهی 🥲

مسئله اینجاست که مشخص نیست شدت و ...اش 

بعضی وقتا مقدار مصرفش فرق میکنه ولی هر روز رخت خوابتو عوض کن  ملحفه و ایناشو و بشور و لباساتو بشور سریع تا جلوشو بگیری اگه انگل باشه 👌🏻

You're all the things I've got to remember