2777
2789

بهترین راه فحش دادنه من با فحش دادن اروم میشم خخخ

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برم به بابام فحش بدم؟

اوه  از بد کسی عصبانی هستی خخخخ

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

اوه از بد کسی عصبانی هستی خخخخ

وایی 

عصبیم میکنن

بعد میگن چرا تو شبیه روانیا میمونی؟

وایی یعنی دلم میخواس همونجا جفتمونو از پنجره پرت کنم پایین 

آقا خب وقتی منو صگ میکنن توقع روانی شدنمم باید داشته باشن دیگه 

وایی عصبیم میکننبعد میگن چرا تو شبیه روانیا میمونی؟وایی یعنی دلم میخواس همونجا جفتمونو از پنجره پرت ...

چکار کردن صبر کن من درخواست میدم میگم داستان خودمو اونوقت حق میدی ک فحش میدادم

بگردم دوست داشتی بگو چی شده خالی شی

ببین یه دعوای خیلی ساده بود 

ولی حقیقتن من روانی ام 

یعنی اصن تحمل دعوا رو ندارم 

بعد یه جمله میگن میره رو مخم عصبی میشم چشام قرمز میشه هم دستامو گاز میگیرم هم موهامو میکشم.. (چون میریزم تو خودم اینطوری میشم)

ولی جلوی اونا نه تو تنهایی خودم 

بعد نمیفهمن وقتی عصبی ام نباید چرت و پرت بگن 

و هی بدترش میکنن و منم هی بدتر میشم..

ببین یه دعوای خیلی ساده بود ولی حقیقتن من روانی ام یعنی اصن تحمل دعوا رو ندارم بعد یه جمله میگن میره ...

بگردم عزیز دلم 

آروم باش این همه عصبانیت چرا؟ 

چرا به خودت آسیب میزنی اخه؟ کی تو رو بیشتر از خودت دوس داره؟ هیچکس 

ما آدما تنها دنیا میاییم تنها هم از دنیا میریم یعنی ما فقط خودمونو داریم 

سعی کن نسبت به حرفاشون بی اعتنا باشی میدونم خیلی سخته ولی تو تلاشتو بکن 

وقتی عصبی میشی آهنگ ملایم بذار ، یا خودتو مشغول کن تا بهش فکر نکنی 

بعدشم سریع موقعیتو ترک کن برو اتاقت 

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

ببین منم مثل تو بودم قبلا با بزرگتر شدن درست میشه و یکم دوری  ازش یعنی مثلا یم مدت همو نبینید و اینکه با اهنگ هدفون میگذارم تو گوشم اهنگ گوش میدم یا میرم یوتیوب نگاه میکنم خواستی بهم بگو چه کانال یوتیوبی و چه اهنگی بهت میگم. خیلی جوابه. 

بگردم عزیز دلم آروم باش این همه عصبانیت چرا؟ چرا به خودت آسیب میزنی اخه؟ کی تو رو بیشتر از خودت دوس ...

حال الان من بخاطر اینه که هر بار عصبیم میکنن میریزم تو خودم و اینقدر عصبانیتمو سرکوب کردم اینطوری شدم🚶‍♀️🥲