2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری رات ندادیعنی

یعنی میدونه رفتی شهرشون زنگ میزنی بهش جواب نمیده عمدا...

ن فقط ی بارم دو سه بار اینطوری شده

میگن ما اونموقع خونه نبودیم یا گوشیمون مشکل داش مامانمم توجیه میکنه

من از این مهمونا تو خونه داشتیم نوجوون بودم انقدر متلک بارونشون میکردم و مسخرشون میکردم و میخندیدم ب ...

کاش میتونستم چیزی بگم خجالتی هستم

اگرم چیزی بگم مامانم جهنم میکنه زندگیمو

اتفاقا چون من با مامانم کل کل و جنگ داشتم سربه سرش میذاشتم و مهموناشم اذیت میکردم

خیلی عصبیم کلا این آدم همه چیزش رو مخه توقعش زیاده و هزار تاچیز دیگه 

کاش انقد خجالتی نبودم میتونستم تیکه بندازم بهشون

خوب وقتی مامانت راضیه بیان براش کاریش نمیشه کرد  ولی تو اگه دوست نداشتی پیششون نشین محلشون نده

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
خوب وقتی مامانت راضیه بیان براش کاریش نمیشه کرد ولی تو اگه دوست نداشتی پیششون نشین محلشون نده

نه محل نمیدم ولی فک کن ی غذایی درست کردم ب جا تشکر آقاهه برگشته گفته این چیه ما اینطوری نمیپزیم چقد بدمزه ست حالا فک کن همه داشتن میخوردن و میگفتن خیلی خوشمزه ست البته جوابشو دادم ولی خیلی عصبی شدم ک مامانم واسش مهم نیست 

نه محل نمیدم ولی فک کن ی غذایی درست کردم ب جا تشکر آقاهه برگشته گفته این چیه ما اینطوری نمیپزیم چقد ...

بیشتر کم محلی کن که دیگه نیان براتون

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد