2777
2789
عنوان

خانم همسایه گفت

227 بازدید | 13 پست

خیلی طولانی توضیح نمیدم من چند وقتی رفتم یه شهر دیگه 

خانم همسایه خودش ۲۰ سالشه 

بهم گفت شما سن ات کنه اما بلدید و.....

گفتم سن ام کم نیست ۳۱ـ۳۲ سالمه 

تعجب کرد گفت نمیخوره بهت 

و بعد گفت 

اگر خانم فلانی اول از شما خوشش نیومد چون شما مجردید تو ساختمان همه خانواده هستن و میترسن شوهرشون . .... گفت ناراحت نشی 

یکم دلم گرفت . حالا من هم کلا آدم ای هستم که همه میگن شخصیت خیلیبا شخصیت و تو دل برو .... 

سیگار میکشید مدام بعد بهم تعارف کرد که گفتم روزه ام متعجب شد .خیلی قیافه ام غلط اندازه

بنده خدا منظوری نداشت اصا حرف اش ب دل نگرفتما اما اینکه یه مرد اینده منو تغییر داده ناراحت بودم . و اینکه من خودم از پس همه چی برمیام اما متاسفانه از قوی بودم خسته ام دلم میخواست مرد من قوی تر از من باشه بگه من هستم خیالت راحت تا آخر عمر ‌‌

🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی رو بلدید اصلا نباید اجازه میدادی کسی بهت این حرف بزنه فوری به مدیر ساختمون منتقل کن تا پوستش بکنه

میگه زبون دارم 

من کلا برخورد ام خوبه  و اینکه از حق امم به وقت اش دفاع میکنم بی زبون نیستم

اما در حین حال خجالتی ام هستم . کسی کامل مدیریت کردن نمیگیره .  یه خانم است . ( داستان طولانی میشه نگفتم ) 

کلا سر پارکینگ اولین روز برخورد خوبی با من نداشتن 

🕊
میگفتی چرا باید با یه مرد متاهل بخوام وارد رابطه شم اونم مرد متاهلی ک زود وا میده

اصلا من به روی خودم نیاوردم خندیدم گفتم 

من اومدم اینجا تو امنیت و آرامش باشم . بهم پارکینگ بدن کاری به کار هم نداشته باشیم و منم سر موقع فقط شارژ و هزینه ای ساختمون داره پرداخت کنم 

حالا من خودم ناراحتم غم جدایی خودمو تحمل میکردم حرف کسی رو . ولی من کلا آدمی هستم میپذیرم شرایط رو و توکل ام ب خداست . تو کوچه ما هم عروسی میشه 😅

🕊
اصلا من به روی خودم نیاوردم خندیدم گفتم من اومدم اینجا تو امنیت و آرامش باشم . بهم پارکینگ بدن کاری ...

باید جدی برخورد کنی بعضیا راحت تهمت میزنن انگار اسب تک شاخ شکار کردن

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

باید جدی برخورد کنی بعضیا راحت تهمت میزنن انگار اسب تک شاخ شکار کردن

برام خیلی عجیب بود  

دیگه مجبورا برای پارکینگ باید هم صحبت میشدم . بنده خدا دختر خوش برخوردی بود و حس کردم بی منظور گرفته . من خودم یکم تو فکر رفتم 

🕊