2777
2789
عنوان

رشته انسانی

110 بازدید | 21 پست

سلام خانم ها دختر داییم پایه نهم درس میخونه میخواد رشته انسانی بخونه معدل سال هفتم،هشتم،نهم ادبیات بالا بوده اما مطالعات اجتماعی و عربی هر سه سال خراب کرده اگه امسال نمره مطالعات و عربی بالاتر از ۱۵ بشه رشته انسانی میاره؟(یعنی هر سال با نمره ۱۰ این دو تا درس رو پاس شده)میگه از استرس همیشه خراب میکنه و معملش خیلی بهش حرف میگه و استرس وارد میکنه 

نظر شما چیه؟برای نوبت دوم تلاش کنه میتونه رشته انسانی بیاره؟

والا من نمیدونم کدوم شهره بستگی به منطقه داره با وجود همه اینا بگید نوبت دوم تلاششون بکنه موقع امتحان قل هوالله بخونه دلش آروم بشه خوب درساشو بخونه فارسی زبان انگلیسی مطالعات عربی اگه عربی ضعیفه بره کلاس 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان خیلییی وقت داره روزی ۱ درس مطالعات ۱ درس فارسی بخونه لاقل جم نشه

درسته از عربی قواعدش میترسه خیلی میترسه از استرس چیزی رو جا انداخته باشه یا فراموش کنه😑

والا من نمیدونم کدوم شهره بستگی به منطقه داره با وجود همه اینا بگید نوبت دوم تلاششون بکنه موقع امتحا ...

وقتش کم نیست؟

خیلی میترسه وقت بیاره امسالم اولین ساله که امتحان نهایی کشوری شده سالای پیش استانی بوده

تمام تلاششو بکنه

استرسشو کنترل کنه

انشالله میتونه

نگران نباشه

استانی و کشوری و فلان نداره ، خیلی آسونه 

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️

تمام تلاششو بکنهاسترسشو کنترل کنهانشالله میتونهنگران نباشهاستانی و کشوری و فلان نداره ، خیلی آسونه

آره 

ولی اگه نتونست میشه تابستون دوباره امتحان بده؟یا باید نهمو از اول بخونه؟

آره ولی اگه نتونست میشه تابستون دوباره امتحان بده؟یا باید نهمو از اول بخونه؟

میدونی باید مردود بشه تا بتونه شهریور امتحان بده 

حالا متوسطه اول رو نمیدونم ولی فکر کنم ۷ یا ۱۰ اینا رو بگیره قبوله و نمیتونه شهریور امتحان بده

برگه هدایت تحصیلیش هم باید انسانی الف بخوره اگه ب باشه مدرسه ها اینا اول الف ها رو ثبت نام میکنن اگه جا داشتن بعدش اولویت ب 

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️

تلاش کنه ازالان نگران نباش دوست من فکر کنم معدلش 17و نیم اینا بود رشته انسانی انتخاب کرذ

الان مدارس خیلی سخت گرفتن واسه همین ترسش بیشتر شده و میگه وقت ندارم دیگه قبول نمیشم تلاشام فایده نداره و...😓💔

میدونی باید مردود بشه تا بتونه شهریور امتحان بده حالا متوسطه اول رو نمیدونم ولی فکر کنم ۷ یا ۱۰ اینا ...

وای سخت شد واسش وقتی میبینم همیشه گریه میکنه دلم واسش میسوزه واسه همین تاپیک زدم💔

وقتش کم نیست؟خیلی میترسه وقت بیاره امسالم اولین ساله که امتحان نهایی کشوری شده سالای پیش استانی بوده

من کنکوریم دارم از الان شروع میکنم الان چون وقتش کم عقل حکم میکنه کلا نخونه؟

الان مدارس خیلی سخت گرفتن واسه همین ترسش بیشتر شده و میگه وقت ندارم دیگه قبول نمیشم تلاشام فایده ندا ...

انشالله امسال با نمرات بهتر انسانی رو بتونه مدارس دولتی ثبت نام کنه ولی اگه خدانکرده نشد میتونه مدارس غیرانتفاعی ثبت نام کنه  سال اول رو یعنی دهم رو 

و نمراتشو بالا ببره و یازدهم و دوازدهم بره مدارس دولتی چون یه رفیق داشتم این کارو انجام داد گفتم شاید به دردتون بخوره توضیح دادم

من کنکوریم دارم از الان شروع میکنم الان چون وقتش کم عقل حکم میکنه کلا نخونه؟

میشه بپرسم شما چند سالتونه چون منم میخوام برای کنکور 1405از صفر شروع کنم بعد پنج سال