2777
2789

ما ایکس ۳۳ کراس جدید گرفتیم سال پیش.تقریبا مقل ایکس ۲۲ هست یکم اپشناش زیادتره.

بد نیست خوبه.من یکسال داشتم و راصی بودم ماه پیش فروختیمش.برای داخل شهر خوبه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای مسافرت خوب نیست؟

نه زیاد .شتاب اولیه ندارن.تو جاده واسه سبفت و اینا اذیت میشی.

برو نیست.و راحت هم نیست واسه فاصله طولانی .

ولی اگه یه ماشین شهری خوب میخواین جوابه.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

سوال خاصی ندارم میخوام بدونم خوبه بده چیش اذیتتون کرده

۲۲ پرو میخری؟ صفر با کارکرده؟

سوال خاصی ندارم میخوام بدونم خوبه بده چیش اذیتتون کرده

عالیه کلا ماشین های مدیران خودرو عالیه یک ساله دارم سفر هم رفتم باهاش اصلا اذیت نکرده x22معمولی دارم الان هم یه پرو ثبت نام کردم البته در بیاد میفروشم 

شتاب اصلا نداره

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

نه زیاد .شتاب اولیه ندارن.تو جاده واسه سبفت و اینا اذیت میشی.برو نیست.و راحت هم نیست واسه فاصله طولا ...

برای مسافرت چه ماشینی خوبه طبق تجربه تون؟

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

برای مسافرت چه ماشینی خوبه طبق تجربه تون؟

از بین ماشینایی که داشتیم ما

خب بستگی به پولتون داره.

ولی دنا پلاس تو ایرانیا ماشین راحتیه البته اگه پرجمعیت نیستین.

بعد اریزو ۵ ماشین خوبیه.

اگه پولت میرسه اریزو ۶ ما نداشتیم البته اما سوارش شدم خیلی پراپشن و نرمه.

و الان که هایما s7پرو داریم واقعا عالی و راحت ونرمه.

هر چی پول بیشتر بدی ماشین بهتر گیرت میاد  دیگه این یه واقعیته.

ولی درسته ایکس ۲۲ و ۳۳ پراپشن هستن برای شهر عالین اما برای مسافرت اصلا و اصلا کاملا پشیمونت میشی ازاینکه پول دادی پاش.تو این رنج قیمت دنا پلاس یا دنا توربو خیلی خیلی سرتره و راحتتره برای خارج شهر

از بین ماشینایی که داشتیم ماخب بستگی به پولتون داره.ولی دنا پلاس تو ایرانیا ماشین راحتیه البته اگه پ ...

ممنون عزیزم از توضیحات خوبتون

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...