2777
2789
عنوان

بچه ها برم عروسی یا نه

104 بازدید | 6 پست

دخترا  من و شوهرم عید دعوا کردیم عید دیدنی هیچ جا نرفتیم یعنی شوهرم مقصر بود ...

از دستش خیلی ناراحت هستم الانم عروسی فامیلشون هست میگه بریم من میگم نمیام اون میخواد بره... اما اتمام حجت کرده که دیگه عروسی هیچ کدون از فامیلتون نمیام...

دلم نمیخواد برم... سر دعوا و اینکه پدرشوهرم دخالت  کرد میخوام نرم که به پدرشوهرم بفهمونم من به حرف هیچ کس نیستم ....

الان به نظرتون برم یا نه ؟؟؟

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  

برو

بگو فقط بخاطر اینکه فامیل نفهمه مشکل داریم 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم عزیزم هرچی خودت صلاح می‌دونی ما جزئیات زندگیت رو نمی‌دونیم.

یادمه بچه بودیم پدر مادرمون هر بحث و دعوایی داشتن اما نمی‌ذاشتن دیگران بفهمن. خودشون بین خودشون حل می‌کردن .

الان شما توجه همه رو به زندگیت جلب می‌کنی

اگه مسئله بین خودتونه و قابل حله بهتره این کارو نکنی 

اگه هم خانواده همسرت کاری کردن که باعث ناراحتیت شده ، صاف و ساده ابراز ناراحتی و گفتن حرفت خیلی موثر تر و بهتره تا یه رفتاری کنی توقع داشته باشی طرف بفهمه ناراحتی و ..‌.

من باشم میرم چون دعوا فروکش می‌کنه ، میزبان پدرشوهرم نیست ،  احترام کسی که دعوت کرده و خبری از دعوامون ندارن نگه میدارم 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من باشم میرم چون دعوا فروکش می‌کنه ، میزبان پدرشوهرم نیست ، احترام کسی که دعوت کرده و خبری از دعوام ...

اخه شوهرم به حرف باباش عید خونه خانوادم نیومد منم یک دعوا بزرگ به پا کردم ...  میگم نرم که بفهمه به حرف باباش کنه به ضررش میشه ...

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  
اخه شوهرم به حرف باباش عید خونه خانوادم نیومد منم یک دعوا بزرگ به پا کردم ... میگم نرم که بفهمه به ...

یعنی پدرشوهرت در این حد بیشعور که مستقیم به پسرش گفت نرو ؟! شوهرت از خودش اختیار و قدرت تصمیم گیری نداره ! 

نمی‌دونم والا هر جور فکر می‌کنی درسته همونو انجام بده 

کار اونها خیلی بد بوده 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦