2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از خفگی بچه لباس عوض کردنش حمومش اینا می ترسم درد سزارین هم اذیتم می کنه

همه بی تجربه ان..از همسرت کمک بگیر ..احتیاط هم بکن کم کم دستت راه میفته

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

نه اتفاقا خیلی ها بهم میان نمیترسی چیکار میکنی دلت خیلی گنده است آخه دخترم وقتی تو بیمارستان بود ۸۰۰ گرم وزن کم کرد آوردمش خونه ۲ کیلو بود اصلا وقتی آوردمش خونه انگار که چند سال بود مادر بودم راحت لباسش رو عوض میکردم حموم میکردم شیرش میدادم سینه ام رو نمی‌گرفت میدوشیدم با سرنگ بهش میدادم شیشه هم نمیتونست بگیر فکش جون نداشت شب تا صبح چشمام رو روی هم نمیتونستم بزارم یکسره گریه میکرد یا میخواست خودش خفه کنه دهنش روبزار روبه زمین باور میکنی تا ۶ ماه شب‌ها نمیخوابیدم روزها هم همینطور نشسته خوابم میبرد تا ۴ ماه شیرم رو میدوشیدم  با سرنگ بهش میدادم ولی خدا این قدرت رو بهم داد که بتونم مراقبت کنم از بچه ام تنهایی بدون هیچ کمکی. 

نه اتفاقا خیلی ها بهم میان نمیترسی چیکار میکنی دلت خیلی گنده است آخه دخترم وقتی تو بیمارستان بود ۸۰۰ ...

چقدر خوب چقدر شجاعی 

من همش نگرانم بلایی سر بچه بیاد

نه اتفاقا خیلی ها بهم میان نمیترسی چیکار میکنی دلت خیلی گنده است آخه دخترم وقتی تو بیمارستان بود ۸۰۰ ...

بعد من جای بخیه هام اذیتم می کنه و دردناکه بدنی کم اوردم سر درد و ورم پا هم اضافه شده توانایی نگهداری نوزاد ندارم 

آره قبول دارم من روز ۳۱ بخیه هام رو کشیدم نگرفته بود چون ازبس باید میرفتم بیمارستان تازه روز ۵ از بیمارستان مرخص شدم حالم خوب نبود وقتی کسی کنارت نیس چاره ای دیگه هس باید خودم از بچم مراقبت میکردم