2777
2789

دوست دارم مثل بقیه باهاشون دوست باشم

ولی اونا از رفتارشون مشخصه ازم بدشون میاد چشم دیدنمو ندارن نمیدونم چرا اکثر وقتا هم بی محلی میکنن بهم یا مثل بچه رفتار میکنن باهام در حالی که همسن خودشونم

چکار کنم شما جام بودین چجوری رفتار میکردین باهاشون

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید چون زن اصغر سیبیلی حسودی میکنن

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

من الان سالهاست فاصله گرفتم از دخترای فامیل هم سن خودم 

دیگه اصلا نمیتونم باهاشون صمیمی باشم

ولی دهه هشتاد بدون هیچ دلیلی دو تا از دخترعموهام باهام لج شده بودن

اخه من از اون بچه فامیلا بودم همیشه که منو میکوبیدن تو سر بچه هاشون بعد اونا از من متنفر میشدن خب به من چه خانوادت منو با تو مقایسه میکنه من چیکاره بیدم

خب چه اصراریه

دوستای خوب پیدا کن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

من تو خانواده بابام بچه بودم چنین حسی داشتم و هیچکس باهام خوب نبود دختر عمم ک هیچی اصن

ولی نمی‌دونم چیشد واقعا ولی الان بهترین رفیق زندگیم دختر عمه

اگه دیدی تلاشات فایده نداره تو هم خودتو کوچیک نکن خودتو پر اهمیت نشون بده بعد ی مدت ک دیدن باهاسون سردی و ارزش خودتو می‌دونی میان نیومده هم گور باباشون

قدر خودتو بدون تا بقیه قدرتو بدونن:)