سلام اجیای گلم . توروخدا راهنماییم کنین. بخدا دارم دق میکنم . میخام بمیرم. هرچی نذر بوده کردم .
من پدرم دوهفته قبل عید سکته مغزی رو رد کردن توی تایم گلدن تایمش رسوندیمش بیمارستان . وهمون شب حالش خوب شد تقریبا . وتا چندروز خوب بود یهویی دیدم نمیتونه پدرم راه بره یعنی مینشست زمین نمیتونست بلندشه .ولی اگه روی مبل یاتخت مینشست باواکر اونم زمانبر بلند میشد . خلاصه ازمایش خ.نه اومدن خونه گرفتن که معلوم شد کراتینین واوره واینا بالاس. یعنی کراتینین هشت بود . دکتر دستور بستری داد . بستریش کردیم .بعدش همون شب بستری در اورژانس سوند وصل کردن به محض وصل شدن سوند ظرف شاید پنج یا ده دقیقه کیسه سوند پر شد نزدیک دویا سه لیتر. ازمایش خون هم گرفتن توی اورژانس که همون شب بستری یعنی دیشب بود هفت ونیم . دکتر دستور دیالیز اورژانسی داد که امروز صبح زود دوساعت وخورده ای ویاشاید سه ساعت (دقیق نمیدونم) دیالیز شد وبعد دیالیز که ازمایش گرفتن کراتینین خونش اومد روی شش ولی خب از بعد دیالیز همش میخابن . امروز کلا خواب بودن تاوقتی من بودم . الان از همراهیشون پرسیدم میگه یکم چشاشو باز میکنه به مدت کوتاه ویا جواب میده ولی باز میخابه . این خوابیدنها به نظرتون طبیعیه؟. اخه من پرسسدم میگن بعد سکته مغزی حتی اگه رد کرده باشن هم خستگی وخواب آلودگی هست . بعد دیالیز هم خواب آلودگی هست . توروخدا راهنماییم کنین. دارم دیوونه میشم.همش میگم ایکاش من الان بمیرم .