2777
2789

مرغ تازه روز میگیریم همیشه 

اصلا یخ زده و فروشگاهی نمیگیرم

اما نمیدونم چرا ب دهنم بده و بو میده انگار

سیر رنده میزنم بهش از بوی سیر نمیتونم بخورم 

حالم داره بهم میخوره 

الان اول سرخ کردم بعد  سس رو درست کردم پیاز سیر و هویج رب و اب جوش و مرغو انداختم توش

اما از بوش داره حالم بد میشه 

قبلا هم اول میپختم بعد سرخ میکردم بازم خوب نبود

چیکارکنم مرغ خوووشمزه دلم میخواد 

🧿🧿🌍🌎🦋🧿🧿🧿میشه برام یه صلوات بفرستید 🌱🌸🌱 السلام  علیک یا ام العباس 💚💫🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بار کف قابلمه پیاز خرد کن زیاد مرغ رو بچین روش بهش نمک و فلفل بزن .هویج حلقه شده و فلفل دلمه هم بزار.تو ی ظرف دیگه رب رو سرخ کن نمک بزن آبلیمو بزن کمی آب بریز جوش اومد بدن رو مرغا .کره و زعفرون هم دست و دل باز بریز .ی چوب دارچین هم بنداز

ششمین کاربری 😒

مرغ رو وقتی میخری تیکه کن و بعد خوب بشور و هرچی چربی بهش هست رو بگیرو بزارتوی قابلمه یدونه پیازم درشت خورد کن بریز روش بعد بزار ۱۰ دقبقه بجوشه و آبشا با میازا بریز دور و تیکه های مرغ رو بااب سرد بشور

و دیگه به هرروشی میخوای بپز اصلا بو نمیده 

مرغ رو وقتی میخری تیکه کن و بعد خوب بشور و هرچی چربی بهش هست رو بگیرو بزارتوی قابلمه یدونه پیازم درش ...

همینکارو میکردم سالها اما بازم بو میده البته من حساسم

بقیه انگار حس نمیکنن 

من با پیاز فراوان مرغ رو سرخ میکنم بعد از مرغا تو همون پیاز داغ رب وفلفل دلمه ایی سرخ میکنم ومیریزم ...

اره اشتباهم سیره 

از بو سیر داره حالم بد میشه

از اینستا یاد گرفتم سیرو 

همچین تعریف میکردن مرغ مجلسی

ولش کن نخور هر کاری کنی یه بویی میده به نظرم جوجه بخور بزار حسابی تو تو مواد بمونه

خب خانواده دوست دارن نمیشه درست نکنم .

یعنی جوجه کبابی؟ جاشو نداریم